http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::milk news:: ΣΕΚ κατά γαλακτοβιομηχανιών για τις μειώσεις τιμών στο γάλα


Οι γαλακτοβιομηχανίες με πρόσχημα ότι οι αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ αυξάνουν συνεχώς τον χρόνο πληρωμής, ενώ αυτές εισπράττουν σχεδόν άμεσα, συνεχίζουν τη μείωση των τιμών, ιδιαίτερα αγελαδινού γάλακτος, ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη οι τιμές παραγωγού συνεχώς αυξάνονται, αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας.

Σήμερα «χτύπησε» η ιδιωτική γαλακτοβιομηχανία ΄Ολυμπος, η οποία μείωσε την τιμή αγοράς γάλακτος και αύξησε τον χρόνο πληρωμής των παραγωγών.

«Αυτό συμβαίνει ενώ στις συναντήσεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες γαλακτοβιομηχάνων και ΣΕΚ με την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κα Μπατζελή, δέχθηκαν ουσιαστικά να μην συνεχίσουν την μείωση τιμών παραγωγού, ενώ ο ΣΕΚ ζητούμε την αύξηση τιμών», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας, κ. Παναγιώτης Πεβερέτος.

Ανησυχία επικρατεί όμως και μεταξύ των αιγοπροβατοτρόφων, μετά τις τελευταίες διαδόσεις περί μείωσης από γαλακτοβιομήχανους και τυροκόμους περί μείωση της τιμής του αιγοπρόβειου γάλακτος.

«Η κατάσταση φτάνει πια στο απροχώρητο», επισημαίνει ο ΣΕΚ, που δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχθεί τέτοιου είδους πρακτικές από τις γαλακτοβιομηχανίες και εκφράζει την αποφασιστικότητα των Ελλήνων κτηνοτρόφων να αντιδράσουν με όποιο μέτρο κρίνουν σκόπιμο.

paseges.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr