http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Μεγάλη ζήτηση προϊόντων από Αίγυπτο και επενδυτικές ευκαιρίες στο Ιράκ

 
Στοιχεία για ισχυρό ενδιαφέρον από Αιγυπτιακές εταιρείες για 10 κατηγορίες προϊόντων, καθώς και πληροφορίες για επενδυτικές ευκαιρίες στο Ιράκ έχουν περιέλθει σε γνώση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων.
Πιο συγκεκριμένα, έχει προκύψει ενδιαφέρον αιγυπτιακών επιχειρήσεων για Έτοιμα Ενδύματα, Χαλύβδινους σωλήνες νερού, Ηλεκτροστατικές βαφές, Κεραμίδια, Διακόπτες νερού, Ενδύματα-Εσώρουχα, Λεκιθίνη σόγιας, Ηλιακούς Θερμοσίφωνες, Ελαιόλαδο και Εξαρτήματα Πυρασφάλειας.

Παράλληλα, επισκόπηση των επενδυτικών έργων στο Ιράκ την οποία παρέδωσε ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Επενδύσεων στο Ιράκ, κ. Sami Al Araji, στον Πρέσβη της Ελλάδος στη Βαγδάτη, κ. Μ. Καραφωτιά. Η επισκόπηση περιέχει πληροφορίες, για τη λειτουργία της Επιτροπής, για το One Stop Shop, που έχει ιδρύσει καθώς και για τον ιρακινό επενδυτικό νόμο. Επιπλέον παρουσιάζονται εννέα οικονομικοί κλάδοι ( Γεωργία, ηλεκτρισμό, υγεία, κατοικία-κατασκευές, βιομηχανία, πετρέλαιο-φυσικό αέριο, τηλεπικοινωνίες, τουρισμό-λιανικές πωλήσεις-χώροι διασκέδασης, μεταφορές), καθώς

Η Idea.mcs λανσάρει τα λικέρ Πολυκαλά

Σε εξέλιξη βρίσκεται η καμπάνια της εταιρείας Πολυκαλά, η οποία υλοποιείται από την Idea.mcs με έντυπες καταχωρίσεις και below-the-line ενέργειες σε τελικά σημεία πώλησης.
Η εταιρεία Πολυκαλά προωθεί στην ελληνική αγορά 7 πρωτοποριακές γεύσεις λικέρ που στηρίζονται σε παραδοσιακές ελληνικές συνταγές.

Η Idea.mcs, εκτός από την προώθηση των προϊόντων ανέλαβε και τον δημιουργικό σχεδιασμό των συσκευασιών των νέων γεύσεων λικέρ που η εταιρεία Πoλυκαλά θα λανσάρει στην ελληνική αγορά.

Αρνητική η ΠΑΣΕΓΕΣ στην πρόταση εξαγοράς της ΜΕΒΓΑΛ από τη VIVARTIA

 
Αρνητικά τοποθετήθηκε η ΠΑΣΕΓΕΣ στην πρόταση εξαγοράς της ΜΕΒΓΑΛ από τη VIVARTIA, όπως κατέθεσε σήμερα (27.1.2011) στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΣΕΓΕΣ, Γιάννης Τσιφόρος.
Με την εξαγορά και στη συνέχεια τη συγχώνευση των δύο εταιριών, θα δημιουργηθεί δεσπόζουσα (μονοπωλιακή) θέση στην αγορά μια και θα ελέγχεται το 50% και πλέον της συγκέντρωσης αγελαδινού γάλακτος της χώρας. Αυτό υπογράμμισε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΣΕΓΕΣ, τονίζοντας ότι ειδικότερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η δεσπόζουσα αυτή θέση θα καταστεί ισχυρότερη σε βάρος του ανταγωνισμού, αλλά και των κτηνοτρόφων, μια και με τη στάση που τηρούν οι δύο εταιρίες θα συνεχιστούν, ή και θα επιδεινωθούν, οι σε βάρος τους αθέμιτες πρακτικές εναρμόνισης των τιμών.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η μέση τιμή παραγωγού στο αγελαδινό γάλα που προμηθεύονται οι δύο

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr