http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Αδέλ και Νουνού Calciplus κατά της οστεοπόρωσης

Η ΑΔΕΛ, η οποία λάνσαρε το Νουνού Calciplus, την πρώτη στην ελληνική αγορά σειρά γαλακτοκομικών προϊόντων εμπλουτισμένων με ασβέστιο, δημιούργησε μια νέα ταινία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Οστεοπόρωσης.
Η ταινία προβάλλει με απλό και άμεσο τρόπο τις πιθανότητες που έχει μια γυναίκα να εμφανίσει οστεοπόρωση. Με τη λογική του demo παρουσιάζεται επίσης το γεγονός ότι δύο ποτήρια Νουνού Calciplus καλύπτουν το 100% των ημερήσιων αναγκών του οργανισμού σε ασβέστιο και βιταμίνη D. Η ταινία ολοκληρώνεται με την αναφορά στην επίσημη χορηγία του Νουνού Calciplus προς το Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης και τον Ελληνικό Σύλλογο Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση.

Τα Χριστούγεννα η εξόφληση των ροδακινοπαραγωγών




ImageΆλλη μια ομάδα εργασίας αποφασίστηκε να συσταθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αυτή τη φορά για το επιτραπέζιο και το συμπύρηνο ροδάκινο. Θα συμμετέχουν σε αυτήν εκπρόσωποι συνεταιριστικών και ιδιωτικών βιομηχανιών κομπόστας, εκπρόσωποι ομάδων παραγωγών και συνδικαλιστικών οργανώσεων και υπηρεσιακοί υπάλληλοι του υπουργείου. Ουσιαστικά ο ρόλος της θα είναι να πραγματοποιείται κάθε μήνα ή δύο μήνες μία προγραμματισμένη σύσκεψη στην πλατεία Βάθη, ώστε να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην αγορά του νωπού και του βιομηχανικού ροδάκινου.
Τα όσα ειπώθηκαν, βεβαίως, στον 6ο όροφο του υπουργείου και στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης,

Νέα σειρά πιστοποιημένων αλιευμάτων από την Carrefour

http://www.x-hellenica.gr/Images_PressCenter/20080415/Carrefour-LOGO_43.jpgΟ Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης «Αξίες Ζωής» που υλοποιεί και αφορά σε ενέργειες στους τομείς του υπεύθυνου εμπορίου/διατροφής, περιβάλλοντος και κοινωνίας, παρουσιάζει τη νέα σειρά πιστοποιημένων προϊόντων από το Ανεξάρτητο Συμβούλιο Προστασίας και Διαχείρισης Αλιείας (Marine Stewardship Council) σε κατεψυγμένα ψάρια.
Η πιστοποίηση αυτή εξασφαλίζει ότι ακολουθούνται οι γενικές αρχές αειφορικής αλιείας και ότι τα προϊόντα που φέρουν το λογότυπο του Συμβουλίου, αλιεύονται με συγκεκριμένες μεθόδους σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το Συμβούλιο.

Μέχρι τις 29 Οκτωβρίου οι συμβάσεις για ελαιοκράμβη στην ΕΑΣ Ορεστιάδας


 
 
Μέχρι την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου θα έχουν το χρονικό περιθώριο οι αγρότες της Ορεστιάδας να συνάψουν σύμβαση για την καλλιέργεια ελαιοκράμβης, περιόδου 2010-2011.
Οι συμβάσεις υπογράφονται στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ορεστιάδας.

Συνεργασία Solid Sales-Chupa Chups

http://www.flamboyantmagazine.net/blog/wp-content/uploads/2010/09/chupachups800orig_1.jpg 
Η Solid Sales σχεδίασε και υλοποίησε τον online διαγωνισμό «Your Life Less Serious» της Chupa Chups που διανέμει στην Ελλάδα η Perfetti Van Melle Hellas.
Οι καταναλωτές καλούνται να «ανεβάσουν» στην ιστοσελίδα www.lifelessserious.gr video ή φωτογραφίες τους με τις «less serious» στιγμές τους και να προσκαλέσουν τους φίλους τους να ψηφίσουν τη συμμετοχή τους. Το video ή η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα βραβευτεί με 1.000 ευρώ, ενώ στους υπόλοιπους νικητές θα μοιραστούν πολλά δώρα.

Για την προώθηση του διαγωνισμού δημιουργήθηκαν δύο ανατρεπτικά video, τα οποία βρίσκονται ήδη

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ 2010



θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010
στην Αποθήκη Γ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Το μεγάλο οινικό ραντεβού του χειμώνα που έρχεται!


Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ, η σημαντική οινική συνάντηση  που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη από τη Wine Plus, ετοιμάζεται να υποδεχθεί εκθέτες και επισκέπτες στην 8η στη σειρά διοργάνωσή της.

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010 (ώρες λειτουργίας: 12.00 - 21.00) θα φέρει κοντά μας τους έλληνες οινοπαραγωγούς, καθώς και σημαντικές ελληνικές εταιρείες εισαγωγής οίνων που εκπροσωπούν τις κυριότερες αμπελουργικές περιοχές της υφηλίου. Οινοποιοί και αποσταγματοποιοί, ανάμεσά τους αρκετοί πρωτοεμφανιζόμενοι, θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο καλαίσθητο και πολιτισμένο περιβάλλον της Αποθήκης Γ, στο Λιμάνι  της Θεσσαλονίκης.

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ, σημείο συνάντησης τόσο για τους οινόφιλους όσο και για τους επαγγελματίες του χώρου από ολόκληρη την Ελλάδα αναμένεται να προσελκύσει και φέτος χιλιάδες επισκέπτες. Με το ποτήρι γευστικής

Η Βασιλεία Λυμπεροπούλου στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Η Βασιλεία Λυμπεροπούλου ανέλαβε από τα μέσα Σεπτεμβρίου καθήκοντα Media Relations και Internal Communications Coordinator, στο Τμήμα Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.
Προέρχεται από το Mad, με το οποίο συνεργάσθηκε για 3 χρόνια ως Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου. Στην προϋπηρεσία της συγκαταλέγονται επίσης συνεργασίες με τις εταιρείες North Star και Spot Thompson.

Τα κρασιά της Κύπρου και πάλι στην Αθήνα


Το Εμπορικό Τμήμα της Πρεσβείας της Κύπρου στην Αθήνα διοργανώνει, για δεύτερη συνεχή χρονιά, εκδήλωση γευστικής δοκιμής των κρασιών του κυπριακού αμπελώνα.

Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, από τις 14.00 έως τις 20.00, οι επαγγελματίες του κρασιού, της εστίασης, του ξενοδοχειακού χώρου, καθώς και οι οινόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα σημαντικότερα δείγματα της σύγχρονης κυπριακής οινοποιίας.


Στην εκδήλωση που στόχο έχει να μας παρουσιάσει τη σύγχρονη εικόνα του κυπριακού κρασιού θα συμμετάσχουν, προσφέροντας στους επισκέπτες προς γευστική δοκιμή τις δημιουργίες τους, οι ακόλουθοι

Διαμαρτυρία ροδακινοπαραγωγών, αύριο Τρίτη, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

 
Διαμαρτυρία, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θα πραγματοποιήσουν αύριο Τρίτη στις 12 το μεσημέρι, οι ροδακινοπαραγωγοί, για τη μη πληρωμή τους από τις βιομηχανίες, στις οποίες και παρέδωσαν συνολικά 300 εκατ. κιλά, έναντι 0,20 λεπτά τοκιλό κατά μέσο όρο. Επιπλέον, θα ζητήσουν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου να μεσολαβήσει ώστε η τιμή ανά κιλό να διαμορφωθεί σε 0,23 λεπτά το κιλό τουλάχιστον καθώς, όπως ισχυρίζονται οι ροδακινοπαραγωγοί, «οι φετινές πωλήσεις των βιομηχανιών ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο».
Πάντως, όπως τόνισε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής αγώνα, Τάσος Κυραλίδης., ήδη σε πανελλαδικό επίπεδο πολλοί παραγωγοί προχωρούν σε εκριζώσεις

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr