http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Νέο segment στην αγορά snacks από τη Smart Foods

 
Νέο segment στην αγορά snacks από τη Smart Foods
 
Μια νέα σειρά premium προϊόντων στην κατηγορία των snack λανσάρει αυτή την περίοδο η Smart Foods (www.smartfoods.com.gr), εταιρεία 40ετους δραστηριότητας στον χώρο των τροφίμων και της παραγωγής πρώτων φυτικών υλών.
Πρόκειται για τη σειρά snack με βάση το ποπ κορν, υπό το brand My Popcorn. Το brand αποτελείται από 4 διαφορετικές γεύσεις: My Popcorn Βουτύρου, My Popcorn Τυρί, My Popcorn Pizza και My Popcorn Τομάτα και Ελιά, τα οποία κυκλοφορούν σε πρακτική συσκευασία για όλες τις χρήσεις, σε

Περιβαλλοντική αξιοποίηση υποπροϊόντων τυροκομίας και ελαιουργίας


Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσίασε η ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 6 Απριλίου στο Επιμελητήριο Αχαΐας, που οργάνωσε η Ο.ΔΙ.Π.ΠΑ.Φ (Οικολογική Διαχείριση Προϊόντων, Παραπροϊόντων-υποπροϊόντων Φέτας ΠΟΠ) σχετικά με τις σύγχρονες φιλοπεριβαλλοντικές μεθόδους που εφαρμόζονται σε δύο σημαντικούς παραγωγικούς κλάδους της περιοχής μας, όπως είναι η τυροκομία και η ελαιουργία. Είναι γνωστό ότι οι δραστηριότητες των κλάδων αυτών είναι άμεσα συνυφασμένες με το περιβάλλον και το τοπικό οικοσύστημα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι κ. Γ. Αγγελόπουλος, αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης για τα θέματα Ανάπτυξης & Αγροτικής Πολιτικής Δυτ. Ελλάδος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαρ. Καφύρας, ο Γραμματέας του Περιφ. Συμβουλίου & επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Οικολογικής Δυτ. Ελλάδας» κ. Κων. Παπακωσταντίνου, ο Πρόεδρος & Δ/ντης της Ε.Α.Σ.

Τηλεοπτική πρεμιέρα για τους χυμούς «Κάμπος Χίου»

http://3.bp.blogspot.com/_P_d1spzDKSE/TCmlpoWBGEI/AAAAAAABFzU/0f-5cXS-aLI/s320/1.png 

Πρεμιέρα έκανε προχθες βράδυ η τηλεοπτική επικοινωνία της εταιρείας Χυμοί Χίου, για τη σειρά 100% φυσικών χυμών «Κάμπος Χίου».
Το τηλεοπτικό σποτ είναι διάρκειας 41 sec και έχει κεντρικό μήνυμα το «100% φυσικός χυμός Κάμπος Χίου. Μοναδικός όπως και ο τόπος του». Υπενθυμίζεται ότι το λογαριασμό της εταιρείας Χυμοί Χίου - δημιουργικό και media-, ανέλαβε η UpSet! μετά από spec. Η σειρά προϊόντων Κάμπος Χίου αποτελείται από 2 προτάσεις 100% φυσικών χυμών, Πορτοκάλι και Μανταρίνι σε συσκευασίες του 1LT και του 0,5 LT και από 4 προτάσεις φρουτο-αναψυκτικών, Πορτοκαλάδα, Μανταρινάδα, Λεμονάδα και Μανταρίνι-Πορτοκάλι-Σαγκουίνι-Νεράντζι, σε συσκευασία του 0,5LT.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr