http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

ΠΑΣΕΓΕΣ: Αυξητικές τάσεις των τιμών εισαγωγικού και εξαγωγικού εμπορίου σιτηρών στην Ελλάδα

 
Εξαιρετικά σημαντική αύξηση παρουσιάζει η τιμή εισαγωγής μαλακού σίτου στην Ελλάδα, ενώ σε χαμηλότερα επίπεδα κινήθηκε η αύξηση της τιμής εξαγωγής σκληρού σίτου, το τρίμηνο Σεπτεμβρίου – Νοεμβρίου 2010, σύμφωνα με έρευνα των υπηρεσιών της ΠΑΣΕΓΕΣ.
Αναλυτικότερα, κατά το Σεπτέμβριο 2010, σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστικής Αρχής, εισήχθησαν 107.000 τόνοι μαλακού σίτου και η μέση τιμή cif εισαγωγής ανήλθε στα 245€/τόνο, έναντι 169€/τόνο κατά τον Ιούλιο του ιδίου έτους (αύξηση 45%).
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η μέση τιμή cif εισαγωγής μαλακού σίτου από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά το τρίμηνο Σεπτ- Νοεμβρίου 2010 ανήλθε στα 249,5 €/τόνο. Ειδικότερα, η μέση τιμή cif εισαγωγής μαλακού σίτου από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ανήλθε κατά το Σεπτέμβριο στα 233,5€/τόνο, κατά τον Οκτώβριο στα 253,5 €/τόνο και κατά το Νοέμβριο στα 262€/τόνο.
Σε χαμηλότερα επίπεδα κινήθηκε η αύξηση της τιμής εξαγωγής σκληρού σίτου.  Σύμφωνα με στοιχεία

Τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα στο TasteFULL

 

Μία ζύμη, δοκιμασμένη φίλη για πολλά χρόνια στην κουζίνα μου. 

Αντέχει το ζύμωμα από τα χεράκια των παιδιών, ατελείωτα ξαναζυμώματα για να κόψουμε όλα τα μπισκοτάκια, περιμένει υπομονετικά στο ψυγείο μέχρι να βρούμε χρόνο γι'αυτήν, ενώνεται με γεύσεις και χρώματα για να γίνει όπως την θέλουμε και στολίζεται με όλα τα καλά του κόσμου, προσφέροντας ώρες γλυκειάς διασκέδασης και μικρά μπισκοτένια θαύματα σπίτι μας.

Αυτή είναι το βασικό υλικό για όλα τα διακοσμημένα χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Οι φετινές

ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL: Νέο concept καταστήματος από τη ΒΕΝΕΤΗ

http://www.iatronet.gr/photos/enimerosi/photo_225.jpg 
να νέο concept καταστήματος, τα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL , παρουσίασε η εταιρία ΒΕΝΕΤΗ.
To πρώτο κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL στο Γέρακα, είναι ένας πολυχώρος γευστικών προτάσεων και απολαύσεων από τη ΒΕΝΕΤΗ. Το νέο κατάστημα προσφέρει, σε ανταγωνιστικές τιμές, ολοκληρωμένες διατροφικές προτάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του καταναλωτή για όλη την ημέρα, όπως πλήρες πρωινό, τα αρώματα και τις πιο πλούσιες ποικιλίες καφέ, επώνυμο γλυκό αλλά και σπιτικό φαγητό από ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, με την υπογραφή του διακεκριμένου σεφ κ. Γιάννη Τζελέπη. Παράλληλα, στα ράφια του βρίσκει κανείς τα πλέον εκλεκτά προϊόντα των

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr