http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Νέα: CRUNCH... με φουντούκια και με καραμέλα!!!



Η Nestle τρελάθηκε... και βάλθηκε να μας παχύνει ακόμα δεν χάσαμε τα κιλά των εορτών!!! 

Νέα CRUNCH... με φουντούκια και CRUNCH... με καραμέλα!!!


5η HO.RE.CA. 2010

horecalogo
Με τους καλύτερους οιωνούς -παρά την οικονοµική κρίση ξεκίνησαν δυναµικά οι προετοιµασίες για τη διοργάνωση της επόµενης 5ης HO.RE.CA., που θα πραγµατοποιηθεί από 22 έως 25 Ιανουαρίου 2010 και πάλι στο Εκθεσιακό Κέντρο του πρώην Ανατολικού Αεροδροµίου. Με έναν εντελώς νέο σχεδιασµό, που εξασφαλίζει τη µέγιστη επισκεψιµότητα σε όλα τα περίπτερα, µε βελτιωµένες πρακτικές προσέλκυσης επισκεπτών και ακόµη µεγαλύτερο (!) διαφηµιστικό budget, είναι βέβαιο πως η 5η HO.RE.CA. 2010 θα είναι πληρέστερη, ακόµη καλύτερη και αντάξια των προσδοκιών όλου του Ξενοδοχειακού και Επισιτιστικού κλάδου!

Η HO.RE.CA. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
Η Τουριστική Βιοµηχανία στη χώρα µας εισέρχεται σε µια νέα φάση, η οποία καθορίζεται πρωτίστως από τα δεδοµένα της παγκόσµιας οικονοµικής κρίσης. Η αναβάθµιση του τουριστικού προϊόντος και η βελτίωση της σχέσης ποιότητας-τιµής αποτελούν µονόδροµο για τη βαριά βιοµηχανία της χώρας µας.

Η 5η HO.RE.CA. 2010 µε τους εκατοντάδες εκθέτες της και τους δεκάδες χιλιάδες επαγγελµατίες επισκέπτες της, φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα σηµαντικό εµπορικό φόρουµ, δίνοντας µια µεγάλη ανάσα και µια αναγκαία νότα αισιοδοξίας σε όλους τους ανθρώπους του κλάδου, στη δύσκολη αυτή οικονοµική συγκυρία. 
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ -ΚΑΙ ΠΑΛΙ- Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ
Τεράστιου µεγέθους θα είναι και πάλι η διαφηµιστική προβολή της 5ης ΗΟ.RE.CA, αφού θα διατεθούν περισσότερα από 300.000 € σε ραδιόφωνο και τηλεόραση. Στους εκθέτες θα διανεµηθούν 250.000 προσκλήσεις, ενώ η διοργανώτρια εταιρεία θα αποστείλει 55.000 ονοµαστικές προσκλήσεις (µε barcode).

ΑΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ!
Με βάση την αδιάψευστη γλώσσα των αριθµών, καµία άλλη έκθεση στην Ελλάδα, ή στο εξωτερικό, δεν είχε την αλµατώδη ανάπτυξη της HO.RE.CA., σε όλους τους τοµείς, σε τόσο σύντοµο διάστηµα! Oι πίνακες είναι αρκούντως αποκαλυπτικοί και καταδεικνύουν το πώς η HO.RE.CA -σε 4 µόλις χρόνια- έγινε η µεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση στη χώρα µας! 


Πηγή:exponet.gr

KIT KAT Chunky Hazelnut



Τραγανή γκοφρέτα με αυθεντική πλούσια γεύση πραλίνας φουντουκιού...
 
Τι να λέμε βρε παιδιά... δοκιμάστε τη και δεν θα έχετε λόγια ούτε εσείς!!!

Συνάντηση Wine Club




   
Η σοδειά του 2009


Συνάντηση του Wine Club ΤΗΕSSALOΝΙΚΙ'96
Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010
The Excelsior Hotel 
Δύσκολη, στο σύνολό της, η αμπελουργική χρονιά κι ακόμη πιο δύσκολος ο τρύγος του 2009. Το σχετικά δροσερό καλοκαίρι, ακολούθησε ένας απίστευτα βροχερός Σεπτέμβριος που οδήγησε τους αμπελουργούς ορισμένων περιοχών της χώρας σε απόγνωση. Κάποιοι την χαρακτήρισαν ως την «αποθέωση του οργανωμένου αμπελουργού»! Οι οινοποιοί, ωστόσο, που επιλέγουν προσεκτικά την πρώτη τους ύλη, εμφανίζονται για ακόμη μια φορά δικαιωμένοι.
Σημειώστε λοιπόν, στην ατζέντα σας την ημερομηνία: 
Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010, στις 20.00
στο νέο τόπο συνάντησης, το ολοκαίνουργιο 5* ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης,
Excelsior Hotel (Μητροπόλεως 23, τηλ. 2310 021002, www.excelsiorhotel.gr). 
Πηγή:www.wineplus.gr

Δείτε το Σοκολατένιο Σινικό Τείχος...

Nέο: Kit Kat senses... μόνο με 165 Θερμίδες!!!

Τραγανή γκοφρέτα, απαλή κρέμα πραλίνας και λαχταριστή σοκολάτα γάλακτος… μόνο με 165 θερμίδες! Έτσι τώρα, εσείς που λατρεύετε τη σοκολάτα αλλά προσέχετε και τη σιλουέτα σας μπορείτε να ενδώσετε στον αισθησιακό και ανάλαφρο πειρασμό χωρίς τύψεις, κάνοντας έτσι το διάλειμμα σας πιο απολαυστικό και ευχάριστο!!!

Kit Kat senses... μόνο με 165 Θερμίδες!!!

Εξαιρετικά αισθησιακό... σε απογειώνει!!! :)


Δείτε το διαφημιστικό spot στο παρακάτω link:

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr