http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Στην "αφετηρία" η διεθνής γεωργική έκθεση AGROTICA

Στην
«Γεύσεις και εικόνες από την Ελλάδα» επιφυλάσσει στους επισκέπτες της, από σήμερα μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου, η 24η διεθνής έκθεση AGROTICA, σε συνεργασία με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας, στο πλαίσιο του ομώνυμου εκθεσιακού σαλονιού, στο περίπτερο 7.
Στο ίδιο περίπτερο θα λειτουργεί και το «Αγρόραμα», ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου μικρές εταιρείες και οικοτεχνίες του αγροτικού χώρου θα παρουσιάζουν τα δικές τους βέλτιστες πρακτικές στους τομείς της παραγωγής,

Καινοτόμο ενισχυτικό προϊόν με ελληνική "σφραγίδα" στην 24η Agrotica

Καινοτόμο ενισχυτικό προϊόν με ελληνική
Ένα καινοτόμο προϊόν, ενισχυτικό των καλλιεργειών, που παρασκευάζεται αποκλειστικά και μόνο από πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης και φέρει ελληνική "σφραγίδα" θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της 24ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων "Agrotica", που εγκαινιάζεται, απόψε, στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για το προϊόν "Amino 16" (μείγμα 16 L αμινοξέων φυτικής προέλευσης), πατέντα της εταιρείας Ελληνικής Βιομηχανίας Υδρολυμένης Πρωτεΐνης (ΕΒΥΠ ΕΕ)- Μιχαηλίδης Ι.ΕΒΕ ΑΕ & ΣΙΑ ΕΕ, η καινοτομία του οποίου έγκειται στο γεγονός ότι παρασκευάζεται μόνο από φυτικές πρώτες ύλες και άρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια και στις βιολογικές καλλιέργειες, ενώ παρόμοια προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι καθαρά ζωικής προέλευσης.

Μάλιστα, όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο τεχνικός διευθυντής της βορειοελλαδικής εταιρείας Φώτης Φυτώκας, έχει κατατεθεί ήδη αίτηση για την εξασφάλιση Ευρωπαϊκής Πατέντας Καινοτόμου Βιολογικού Προϊόντος.

"Στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν αρκετά παρόμοια εισαγόμενα προϊόντα, οι πρώτες ύλες των οποίων ωστόσο είναι ζωικής προέλευσης" εξηγεί ο κ. Φυτώκας.

Η φυτική προέλευση του "Amino 16" είναι ο λόγος της υψηλής συγκέντρωσης L-αμινοξέων και της ισορροπημένης σχέσης μεταξύ τους, που είναι ταυτόσημη με τη φυσιολογία κάθε φυτικού οργανισμού.

Το συγκεκριμένο προϊόν, σύμφωνα με τον κ. Φυτώκα, λειτουργεί στοχευόμενα για την ενδυνάμωση των καλλιεργειών

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr