http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Τα Sweet & Balance για την παγκόσμια ημέρα διαβήτη

http://www.jotis.gr/_manage/sectionFiles/2009-12-15-014239_packshot2.jpg 
Τα επιδόρπια νέας γενιάς Sweet & Balance Γιώτης συμμετείχαν στην ενημερωτική δράση που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (Ε.Δ.Ε.) στο μετρό του Συντάγματος, ενημερώνοντας για τη σημασία του χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη στη διατροφή των διαβητικών.
Οι επισκέπτες μαζί με το ενημερωτικό υλικό για τον σακχαρώδη διαβήτη και τις συμβουλές από ειδικούς διατροφολόγους, είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και τα νέα σοκολατάκια Mini Sweet & Balance Γιώτης χωρίς ζάχαρη με χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη. Επίσης, τα Sweet & Balance στήριξαν την εκπαιδευτική διημερίδα που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ).

Spot JWT | Μέλισσα | Τηλεόραση

Η ΙΔΕΑ: «Στον αέρα» βρίσκεται η ταινία που δημιούργησε η Spot JWT για τα 60 χρόνια των μακαρονιών «Μέλισσα». Κάτω από το διάσημο concept «Είμαι μακαρονάς, τι να κάνουμε;», αυτήν τη φορά η ταινία ανατρέχει στο παρελθόν, σε στιγμές που διαδραματίζονται κάποια μεγάλα ιστορικά γεγονότα. Και ενώ κάθε φορά όλοι παρακολουθούν με αφοσίωση αυτά τα γεγονότα, η προσοχή του μακαρονά είναι πάντα στραμμένη στη μακαρονάδα Melissa που απολαμβάνει εκείνη τη στιγμή. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη σκηνοθεσία που αποτυπώνει άλλες εποχές, ενώ ξεχωρίζει και η ερμηνεία των ηθοποιών. Την παραγωγή της ταινίας επιμελήθηκε η Movielab και τη σκηνοθεσία ο Πλάτωνας Ανδρονίδης.

Στην Θεσσαλονίκη αύριο Τετάρτη η Αποστολάκη για την «βορειοελλαδική γαλακτοβιομηχανία»

 
Η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Μιλένα Αποστολάκη θα είναι κεντρική ομιλήτρια στην ημερίδα που διοργανώνει η οικονομική εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ», με θέμα «Η βορειοελλαδική γαλακτοβιομηχανία. Το παρόν και το μέλλον», αύριο Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί, στο ξενοδοχείο ΗYATT, στις 13.00

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr