http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Χαλβάς Fit-line Πακέτο 400 γρ.


 


Γεύσεις /Ποικιλίες
Κωδικός Προιόντος
Βανίλια
1191-001

Ο χαλβάς fit-line είναι ένα υπέροχο γλυκό με μειωμένες θερμίδες που συνδυάζει την νοστιμιά του παραδοσιακού σουσαμένιου χαλβά με τις απαιτήσεις της σύγχρονης υγιεινής διατροφής. Αποτελείται από ταχίνι και λευκή καραμέλα, η οποία όμως παράγεται χωρίς τη ζάχαρη ή σιρόπι γλυκόζης αλλά με εναλλακτικά, μη σακχαρούχα γλυκαντικά.
Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε τη μείωση θερμίδων κατά 20% σε σχέση με το συνηθισμένο χαλβά.
Το αποτέλεσμα είναι μια νοστιμότατη λιχουδιά με καθαρά φυτικά συστατικά και υψηλή θρεπτική αξία.
Ο χαλβάς fit-line είναι γευστικός, πλούσιος σε πρωτεΐνες και μικροστοιχεία, με την ισορροπημένη σύσταση που τον κάνει άριστη φυσική τροφή για όλους.
Είναι ιδανικό γλυκό μετά το γεύμα ή με τον καφέ για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και θέλουν να αποφύγουν την περιττή ζάχαρη.
Διατροφικές αξίες (κατά μέσο όρο ανά 100g)
Ενέργεια:430kcal
Πρωτεϊνες: 13.5g
Λίπη:32.9g (κορεσμένα:5.6g – ακόρεστα:27.3g)
Χοληστερόλη:0mg
Υδατάνθρακες:47.8g

www.papayiannibros.gr

Twix Dark Chocolate



Ίδιο περιεχόμενο...διαφορετική επικάλυψη...αντί για σοκολάτα γάλακτος ..σοκολάτα υγείας. Η Twix Dark είναι limited edition...που σημαίνει όποιος προλάβει!

thegroceryboy.blogspot.com

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ (FAO) τονίζει ότι η γεωργία αντιπροσωπεύει το 14% των παγκόσμιων αερίων του θερμοκηπίου.

«Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η γεωργία έχει αποκλειστεί σε μεγάλο βαθμό από τις συνομιλίες της συνόδου της Κοπεγχάγης», ανέφερε σε σημερινή ανακοίνωση του ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ (FAO).
Σύμφωνα με τον FAO, η γεωργία είναι υπεύθυνη για το 14% των παγκόσμιων εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη μείωση των παγκόσμιων εκπομπών, ιδιαίτερα στις αναπτυσσόμενες χώρες.

«Η γεωργία προσφέρει ήδη εναλλακτικές και αποτελεσματικές λύσεις για ένα χαμηλό κόστος σχετικά με τη μείωση των εκπομπών των αερίων του θερμοκηπίου και θα μπορούσαμε να αρχίσουμε να τις χρησιμοποιούμε τώρα», δήλωσε ο Αλεξάντερ Μούλερ, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του FAO.
«Οι μηχανισμοί χρηματοδότησης για το κλίμα που μπορούν να εστιάσουν στη γεωργία θα μπορούσαν να επιταχύνουν τις προσπάθειες για τη μείωση των εκπομπών αερίων και την προσαρμογή στην αλλαγή του κλίματος, συμβάλλοντας παράλληλα στη μείωση της φτώχειας και της πείνας», πρόσθεσε ο κ. Μούλερ.
Σύμφωνα με τον FAO, υπάρχουν ορισμένες πρακτικές, όπως η βιολογική καλλιέργεια, η δέσμευση του άνθρακα και η αποθήκευση του στο έδαφος που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν.
tsouknida.com

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr