http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Lowe Athens | Ήβη Fruitea | Λανσάρισμα

http://www.marketingweek.gr/files/_data/MarketingWeek/2010/1295/creativity/thumbs/fruitea1_425x.jpghttp://www.marketingweek.gr/files/_data/MarketingWeek/2010/1295/creativity/thumbs/fruitea3_425x.jpg
Η Lowe Athens ανέλαβε την επικοινωνία λανσαρίσματος του Ήβη Fruitea, του νέου προϊόντος της Pepsico-Ήβη. Επίσης επιμελήθηκε τη συσκευασία. Το brand συνδυάζει στοιχεία από τις κατηγορίες των αναψυκτικών, των χυμών, και του τσαγιού. Η Lowe Athens το ονόμασε, σχεδίασε τη νέα συσκευασία για τα δύο variants που κυκλοφορούν στην αγορά και δημιούργησε δύο ταινίες που τονίζουν τη διαφοροποίηση του προϊόντος εστιάζοντας στην ένωση των δύο συστατικών. Στην τηλεοπική καμπάνια η Έλενα Παπαρίζου, πρέσβειρα της Ήβη, ενώνει τα κόκκινα φρούτα και το κόκκινο τσάι δημιουργώντας σε κάθε ταινία και μία από τις δύο γεύσεις του Ήβη Fruitea, εκχύλισμα

Η εταιρία μεταλλαγμένων προϊόντων Monsanto «δικαιώθηκε» από το Ανώτατο Δικαστήριο.


 
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ «δικαίωσε» στις 21 Ιουνίου την εταιρεία αγροχημικών προϊόντων Monsanto και ακύρωσε την προσωρινή αναστολή πώλησης γενετικά τροποποιημένων σπόρων τριφυλλιού. Η πώληση του συγκεκριμένου τριφυλλιού είχε απαγορευτεί επειδή οι καλλιεργητές βιολογικών προϊόντων φοβόντουσαν τη "μόλυνση" των δικών τους καλλιεργειών.
Ομοσπονδιακό δικαστήριο της Καλιφόρνιας είχε εκδώσει απόφαση το 2007 (που δεν ανατράπηκε ούτε στο εφετείο, το 2009) απαγορεύοντας στη Monsanto να διαθέτει στην αγορά σπόρους ανθεκτικούς στα ζιζανιοκτόνα.
Αυτή ήταν η πρώτη υπόθεση που αφορούσε μεταλλαγμένα προϊόντα και έφτασε στο

To Βιτάμ, μέγας χορηγός στο Breakfast Festival

http://www.vitam.gr/Portals/14/art/logo_rama.png 
Το Βιτάμ στήριξε ως Μέγας Χορηγός το φετινό Breakfast Festival, το ενημερωτικό και ψυχαγωγικό διήμερο για την αξία του πρωινού, που έχει γίνει πλέον θεσμός κάθε Μάιο στην αίθουσα του Μετρό Συντάγματος.
Κατά τη διάρκεια του Breakfast Festival διακεκριμένοι διαιτολόγοι απάντησαν στις ερωτήσεις των επισκεπτών και τους ενημέρωσαν για την αναγκαιότητα του πρωινού και τη διαθρεπτική αξία των προϊόντων Βιτάμ, στοχεύοντας στην υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών. Παράλληλα, οι

Λουκέτο στο SILO δημητριακών του Πειραιά





ImageΤην άμεση παύση λειτουργίας του παλαιού SILO δημητριακών στον Κεντρικό Λιμένα Πειραιώς και την κατασκευή νέου μικρού και αυτοματοποιημένου στον εμπορικό λιμένα, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Λ.Π. Α.Ε. μετά από εισήγηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Γιώργου Ανωμερίτη.
Όπως είναι γνωστό η δραστηριότητα αυτή, η οποία διεξαγόταν από το 1929 στο γνωστό πολυώροφο κτίριο με το ρολόι, το οποίο έχει καταστεί τοπόσημο του λιμανιού εγκαταλείπεται, αφού στον χώρο αυτό πρόκειται μέσω διεθνούς αρχιτεκτονικού διαγωνισμού να λειτουργήσει το νέο Εθνικό Ναυτικό Μουσείο.
Η δραστηριότητα εξάλλου αυτή ήταν διαχρονικά ζημιογόνα για τον ΟΛΠ ΑΕ. Στον χώρο αυτό

::food industry news:: ΝΙΚΑΣ: Έμφαση στις αγορές της ΝΑ Ευρώπης

http://www.euro2day.gr/dm_pictures/nikas003-big.jpg                                                 της Αλεξάνδρας Γκίτση
Αντιμέτωπη με τη μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος των Ελλήνων καταναλωτών και την «στροφή» τους στα ανώνυμα προϊόντα αλλαντικών τα οποία πλέον ελέγχουν το 30% της αγοράς είναι η αλλαντοβιομηχανία η οποία προσπαθεί να ισορροπήσει σε ένα δύσκολο περιβάλλον.
Σε αυτό το απρόβλεπτο περιβάλλον η Νίκας σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της τα οποία προβλέπουν εμπορική επέκταση σε αγορές της ΝΑ Ευρώπης, όπως η Σερβία, η Ρουμανία αλλά και η Τουρκία, διεύρυνση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της και εντατικοποίηση των προωθητικών της ενεργειών.
Αυτό ανέφερε πριν από λίγο στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης της εταιρείας ο διευθύνων

Νέες απαγορεύσεις εισαγωγής ακατάλληλων τροφίμων

 
Ιδιαίτερα αποδοτικοί κρίνονται οι έλεγχοι για την ασφάλεια του καταναλωτικού κοινού από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το τελευταίο διάστημα, μετά την εξέταση δειγμάτων και την έκδοση των εργαστηριακών αποτελεσμάτων, απαγορεύτηκε η εισαγωγή και δόθηκε εντολή για απόσυρση και καταστροφή 203,6 τόνων ακατάλληλων προϊόντων.

Πιο συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν και απαγορεύτηκε η εισαγωγή των παρακάτω φορτίων:

::wine news:: Τέσσερις "πρέσβεις" στην υπηρεσία του ελληνικού οίνου

Το νέο τριετές Πρόγραμμα για την Προβολή και Προώθηση των ελληνικών κρασιών, μέσω της Κοινής Οργάνωσης Αγοράς Οίνου εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ). Το πρόγραμμα είναι 100% συγχρηματοδοτούμενο από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την Ευρωπαϊκή Ένωση και έρχεται να υλοποιήσει ένα σημαντικό μέρος του στρατηγικού σχεδίου για το ελληνικό κρασί.
Με προϋπολογισμό 3,5 εκατ. ευρώ, διάρκεια από Μάρτιο 2009 έως Ιούλιο 2010 και χώρες-στόχους τη B. Αμερική (ΗΠΑ - Καναδάς), τη Ρωσία και την Ελβετία, το πρόγραμμα έχει σκοπό να προβάλει τους ελληνικούς οίνους με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης και Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη και τους Ποικιλιακούς Οίνους.
 
Δράσεις:

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr