http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Διαγωνισμός «Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο»



logoFTBCorange.jpg

Έχεις φορέσει το διάσημο μπλουζάκι με σήμα τον «Στόχο»... Με αυτή σου την ενέργεια συμμετείχες κι εσύ στην πιο γνωστή καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, ενώ παράλληλα ενίσχυσες οικονομικά την προσπάθεια μας. Στόχος σου σήμερα είναι να οργανώσεις μια γιορτή για τον ίδιο σκοπό, να γίνεις «Οικοδέσποινα με Στόχο». Έτσι θα λάβεις μέρος στο διαγωνισμό.
Μην περιμένεις, δήλωσε συμμετοχή σήμερα στο διαγωνισμό «Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο». Κέρδισε πλούσια δώρα: Εντοιχιζόμενο φούρνο και αυτόνομες εστίες Pitsos, πολύτιμο δαχτυλίδι από τον Οίκο Φανουράκη και super έκπληξη: η chef Ντίνα Νικολάου να μαγειρέψει για σένα και τους φίλους σου στο χώρο σου.

Η διαδικασία είναι απλή. Βάλε όλη τη φαντασία και την τέχνη σου για να οργανώσεις μια

Νέες οργανωτικές αλλαγές στην Ελαϊς-Unilever Hellas

Ο Χρήστος Ντινόπουλος αναλαμβάνει Customer Development Strategy Director Europe

Συνεχίζονται οι οργανωτικές αλλαγές στην Ελαϊς-Unilever Hellas. Mε σχετική της ανακοίνωση, η εταιρεία ενημερώνει ότι δύο υψηλόβαθμα στελέχη της συνεχίζουν την επαγγελματική τους καριέρα στο εξωτερικό, σε κεντρικά γραφεία της Unilever.
Πρόκειται για τον Χρήστο Ντινόπουλο, ο οποίος μετακινείται στο Rotterdam και αναλαμβάνει καθήκοντα Customer Development Strategy Director Europe, μετά από 16

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr