Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Σεμινάριο κρασιού της Wine PlusΤο κρασί στο τραπέζι
Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011
Excelsior Hotel, Θεσσαλονίκη

Καλωσορίζουμε το 2011 με -απαραίτητες- ενέσεις αισιοδοξίας. Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια παίζουν οι μικρές απολαύσεις.

Πιστοί σε αυτή τη λογική σχεδιάσαμε το σεμινάριο κρασιού της Wine Plus με τίτλο «Το κρασί στο τραπέζι».
Σας προτείνουμε γνώση ευχάριστη και «εύγευστη» που επιχειρεί να φωτίσει τη μουντή καθημερινότητα.

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2010, στο σεμινάριο κρασιού της Wine Plus και με οδηγό την χημικό-οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα, θα μάθουμε:
Ø    ποιες πληροφορίες της ετικέτας διευκολύνουν την επιλογή του κρασιού για το τραπέζι μας,
Ø    πως και που θα φυλάξουμε με ασφάλεια τις αγαπημένες μας φιάλες μέχρι την ώρα της απόλαυσής τους,
Ø    πότε ένα κρασί είναι έτοιμο για κατανάλωση, πως η ηλικία και η εσοδεία παραγωγής του επηρεάζουν τη γεύση του,
Ø    πως το σερβίρουμε, ποια είναι τα «σωστά» ποτήρια κρασιού και ποια η ιδανική θερμοκρασία,
Ø    πως το δοκιμάζουμε και το περιγράφουμε,
Ø    ποιοι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν την αρμονία του με το φαγητό μας.

Το καινούργιο σεμινάριο της Wine Plus ευελπιστεί να μας μυήσει στην αληθινή και καθημερινή

Στο "μικροσκόπιο" της Επιτροπής Ανταγωνισμού οι συγκεντρώσεις δραστηριοτήτων στον κλάδο τροφίμων

 
Από την ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού θα συζητηθούν στις επόμενες συνεδριάσεις της οι σημαντικότατες συγκεντρώσεις δραστηριοτήτων που έχουν ανακοινωθεί τον τελευταίο καιρό στον τομέα των τροφίμων.
Στις 13 Ιανουαρίου 2011 η ολομέλεια θα συζητήσει την από 8.10.2010 γνωστοποίηση της εξαγοράς από την εταιρία «ΕΛΑΪΣ UNILEVER HELLAS A.E.» του τομέα εμπορίας, διάθεσης και προώθησης παγωτού της εταιρίας «ΕΒΓΑ ΑΒΕΕ», σύμφωνα με το αρ. 4β ν. 703/77, όπως ισχύει.
Σύμφωνα με την εισήγηση της επιτροπής, η πραγματοποίηση της υπό κρίση συγκέντρωσης θα μπορούσε να οδηγήσει σε περιορισμό του ανταγωνισμού με τη δημιουργία συλλογικής δεσπόζουσας

Νέα καμπάνια Piccolino από την Idea.mcs

To εταιρικό τηλεοπτικό σποτ θα είναι «στον αέρα» μέχρι τον Ιούνιο

http://www.piccolino.gr/phpthumb/phpThumb.php?w=140&h=140&src=../data/media/3/cream_karamele.jpg
Με δύο νέες διαφημιστικές ταινίες επανεμφανίζεται η εταιρεία πρώτων υλών μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής Piccolino στην ελληνική αγορά.
Το πρώτο σποτ που υλοποίησε η Idea.mcs αποτελεί εταιρική παρουσίαση των προϊόντων Piccolino με προτάσεις για όλες τις ημέρες της εβδομάδας, ενώ το δεύτερο, έχει προϊοντικό χαρακτήρα και δίνει ευχές σε καταναλωτές και πελάτες της εταιρείας για το 2011.

Οι ταινίες προβλήθηκαν στην τηλεόραση καθόλη τη διάρκεια των εορτών, ενώ η καμπάνια θα συνεχιστεί και για το 2011, με το corporate σποτ, που θα συνεχίσει να προβάλλεται μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο. Την υλοποίηση του επικοινωνιακού πλάνου στα media και σε below-the-line ενέργειες ανέλαβε η Idea.mcs.

Μια Ελλάδα που παράγει "πρεσβεύουν" στο εξωτερικό οι παραγωγικοί συνεταιρισμοί και τα προϊόντα τους

 
Τα προϊόντα τους αποτελούν το πιο αποτελεσματικό πρεσβευτή της χώρας μας στο εξωτερικό, φιγουράροντας σε περίοπτη θέση στα ράφια μεγάλων εμπορικών αλυσίδων τροφίμων σε χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής ακόμη και της Ασίας. Είναι προϊόντα συνεταιριστικά που θυμίζουν στους ξένους ότι η ελληνική γη και οι έλληνες αγρότες παραμένουν ενεργοί, παραγωγικοί, δίνοντας βάρος στην ποιότητα και την προστασία του καταναλωτή και του περιβάλλοντος.
Οι αγροτικοί συνεταιρισμοί και περίπου 1.000 ενεργοί συνεταιρισμοί, τόσο πρωτοβάθμιοι όσο και Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών, τα πηγαίνουν περίφημα θα λεγε κανείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στις αγορές του εξωτερικού, διαφημίζοντας τη χώρα μας και προβάλλοντας το συνεταιριστικό πνεύμα. Ένα πνεύμα που έχει κάνει θαύματα στην Ευρώπη. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι ο μεγαλύτερος γαλακτοκομικός συνεταιρισμός της Ευρώπης έχει την έδρα του στην Ολλανδία και έχει επεκταθεί με το μοντέλο της πολυεθνικής εταιρείας σε πολλές χώρες του κόσμου, εκ των οποίων μία είναι και η

Τρόφιμα και Ποτάby foodandbeverage-gr & kariera.gr