http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

3η ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2010, Έκθεση ελιάς και ελαιολάδου.

Η διοργανώτρια εταιρεία COMPASS EXPO και οι εκθέτες, σας προσκαλούν στην έκθεση 3η ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2010, Έκθεση ελιάς και ελαιολάδου.
Η Ελαιοτεχνία διοργανώνεται υπό την αιγίδα φορέων και επαγγελματικών οργανώσεων, με τη συνεργασία Διεθνών Οργανισμών, τη συμμετοχή ξένων οργανώσεων και με χορηγούς επικοινωνίας σημαντικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Την έκθεση αναμένεται να επισκεφτούν ενδιαφερόμενοι, επιχειρηματίες, αγοραστές από όλη την χώρα και από το εξωτερικό.

Ημέρες & ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 16/4/2010 10:00-20:00
Σάββατο17/4/2010 10:00-20:00
Κυριακή 18/4/2010 10:00-20:00

έκθεση θα διοργανωθεί στο Expo Athens Aνθούσα, Αθήνα Στην έξοδο 14 της Αττικής Οδού

Διαγωνισμοί - Πολυθεματικές εκδηλώσεις

Η Ελαιοτεχνία 2010 διοργανώνεται υπό την αιγίδα φορέων και επαγγελματικών οργανώσεων, με τη συνεργασία Διεθνών Οργανισμών, τη συμμετοχή ξένων οργανώσεων και με χορηγούς επικοινωνίας σημαντικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Την έκθεση αναμένεται να επισκεφτούν ενδιαφερόμενοι, επιχειρηματίες, αγοραστές από όλη την χώρα και από το εξωτερικό.

Την έκθεση θα πλαισιώσουν σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις (Συνέδρια, Ημερίδες, Εταιρικές παρουσιάσεις κλπ). Ιδιαίτερες και εξειδικευμένες υπηρεσίες υποδοχής, φιλοξενίας και ξενάγησης έχουν προγραμματισθεί για τους υπεύθυνους όλων των σημαντικών επιχειρήσεων, αλυσίδων σούπερ μάρκετ κλπ

Τα πάντα για το ελαιόλαδο την επιτραπέζια ελιά
και το ελαιόδενδρο

3ος Διαγωνισμός ελαιολάδου ΚΟΤΙΝΟΣ

που χωρίζεται σε δύο σκέλη, το πρώτο σκέλος αφορά τον Διαγωνισμό Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου, ενώ το δεύτερο αφορά τον Διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης Συσκευασίας Τυποποιημένου Ελαιολάδου με έγκριτους και πιστοποιημένους κριτές.

Όλες οι πληροφορίες στο http://www.eleotexnia.gr


Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε :
Φιλολάου 234 11631, Αθήνα
Τηλ.: 210 7568888 (8 γραμμές)
Fax: 210 7568889 & 210 7568890
info@eleotexnia.gr
www.eleotexnia.gr

::f&b news:: 3Ε: Πρωτιά στο διαγωνισμό "Best Workplaces 2010"

http://www.euro2day.gr/dm_pictures/hellenic_cocacola180-01_54926_196035.jpg
Πρώτη αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Coca-Cola Τρία Έψιλον, στον ετήσιο διαγωνισμό Best Workplaces 2010, στην κατηγορία των μεγάλων εταιρειών με περισσότερους από 250 εργαζόμενους.

Τον διαγωνισμό διοργάνωσε, για 8η συνεχή χρονιά, το Great Place to Work Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School.

Η αξιολόγηση των εταιρειών βασίσθηκε κατά τα δύο τρίτα στη γνώμη των ίδιων των εργαζόμενων οι οποίοι αξιολόγησαν το εργασιακό τους περιβάλλον με τη συμπλήρωση σχετικών ερωτηματολογίων και κατά το ένα τρίτο στις πρακτικές που εφαρμόζει η κάθε εταιρεία σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού.

«Κάθε πρωτιά είναι σημαντική, αλλά όταν η διάκριση προέρχεται από τους ίδιους τους ανθρώπους της, μας γεμίζει ιδιαίτερη υπερηφάνεια. Και όταν η επιβράβευση έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, η υπερηφάνεια ενισχύει τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας και στο πρόγραμμα Κοινωνικής Εταιρικής Υπευθυνότητας», αναφέρει ο κ. Δημήτρης Βιδάκης, Γενικός Διευθυντής της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Η δημιουργία ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος και η συμμετοχή και ανάπτυξη των εργαζομένων αποτελούν βασικούς άξονες της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας. Ενδεικτικές είναι οι ακόλουθες πρωτοβουλίες που έχει λάβει η εταιρεία.

Πηγή: euro2day.gr

FRIGOGLASS: Αναμένει διψήφια αύξηση πωλήσεων A'3μήνου.

https://crm.frigoglass.com/e-enterprise/images/SplashEEnterprise.gif

Διψήφια αύξηση των πωλήσεων πρώτου τριμήνου σε ετήσια βάση μετά την βουτιά που σημείωσαν πέρυσι, καθώς συνεχίζεται η ανάκαμψη στην Ανατολική Ευρώπη, αναμένει η Frigoglass.

Ο μεγαλύτερος παγκοσμίως κατασκευαστής εξοπλισμού επαγγελματικής ψύξης, προμηθεύει την Coca-Cola Hellenic και ζυθοποιίες, όπως η Heineken .

Οι πωλήσεις του ομίλου υποχώρησαν 31% το 2009, καθώς οι βασικοί πελάτες μείωσαν τις δαπάνες τους για να αντιμετωπίσουν την παγκόσμια ύφεση. Αλλά ο κύκλος εργασιών βελτιώθηκε στο τέταρτο τρίμηνο χάρη στην ανάκαμψη των αγορών της Ανατολικής Ευρώπης.

"Αυτή τη στιγμή, παρόλο που έχει κλείσει το (πρώτο) τρίμηνο βλέπουμε τις τάσεις, δεν έχουμε ακόμη τον συνολικό αριθμό, αλλά είναι μια ασφαλής προσδοκία να περιμένουμε διψήφια αύξηση," δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Πέτρος Διαμαντίδης σε συνέντευξη στο Reuters.

Η Frigoglass διαθέτει μονάδες στην Ελλάδα, τη Ρωσία, τη Ρουμανία, την Τουρκία, την Ινδία, την Ινδονησία, την Κίνα, την Νότιο Αφρική και τη Νότια Καρολίνα, ενώ λειτουργεί και δυο μονάδες εμφιάλωσης στη Νιγηρία.

Το περιθώριο των κερδών προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) της εταιρίας μειώθηκε στο 15,8% πέρυσι από 17,5% το 2008. Η εταιρία είπε όμως ότι είναι βέβαιη ότι το νούμερο θα αυξηθεί το 2010, λόγω της ανάκαμψης της ζήτησης και των πρωτοβουλιών για περικοπή των δαπανών, όπως το κλείσιμο δυο μονάδων και την απώλεια 475 θέσεων εργασίας το 2008.

"Περιμένουμε το περιθώριο EBITDA μας να είναι καλύτερο από ό,τι το 2009", τόνισε ο κ. Διαμαντίδης. "Αυξάνονται οι πρώτες ύλες, είμαστε ως ένα σημείο καλυμμένοι, περιμένουμε όμως τα μέτρα μείωσης κόστους που πήραμε την προηγούμενη χρονιά να μας βοηθήσουν με συνεχιζόμενη ετήσια εξοικονόμηση 7-8 εκατ. ευρώ".

Ο κ. Διαμαντίδης ανέφερε επίσης ότι η εταιρία αύξησε την παραγωγή της και ότι σχεδιάζει να επενδύσει μεγαλύτερα κεφάλαια φέτος, προκειμένου να ενισχύσει την παραγωγή και να καλύψει την αυξημένη ζήτηση σε διεθνές επίπεδο.

ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΟΙ ΗΠΑ, ΤΑ ECOCOOL

H Frigoglass κατέχει μερίδιο 20% στην παγκόσμια αγορά εξοπλισμού επαγγελματικής ψύξης, αξίας 2 δις ευρώ περίπου, βάσει στοιχείων του 2008.

Το 2009 η εταιρία επέκτεινε τις δραστηριότητές της στις ΗΠΑ, μια αγορά που εκτιμάται στα 300 εκατ. ευρώ, ενώ εισήγαγε μια πλήρη σειρά επαγγελματικών ψυγείων φιλικών προς το περιβάλλον.

Πηγή: axiaplus.gr

::super market news:: Επιμένει επενδυτικά η ΑΒ Βασιλόπουλος.

ImageΑπαρέγκλιτα θα συνεχίσει να εφαρμόζει το επενδυτικό της πρόγραμμα μέσα στο 2010 η ΑΒ Βασιλόπουλος. Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της εταιρείας, Κ. Μαχαίρα στο Reyters, η οικονομική κρίση δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στις επενδύσεις που έχουν δρομολογηθεί και οι οποίες για φέτος ανέρχονται στα 60 εκατ. ευρώ.

Το ποσό αυτό στο μεγαλύτερο ποσοστό του θα κατευθυνθεί στη δημιουργία νέων καταστημάτων καθώς και στην ανακαίνιση υπαρχόντων. Επιπλέον, η εταιρεία θα συνεχίσει να αναζητά επενδυτικές ευκαιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό και δη στην Κύπρο.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Μαχαίρα, στόχος της ΑΒ Βασιλόπουλος –λαμβάνοντας υπόψη και τις νέες συνθήκες, όπως η μείωση των καταναλωτικών δαπανών ένεκα των δημοσιονομικών και φορολογικών μέτρων- είναι η κερδοφορία της να διατηρηθεί σταθερά στα επίπεδα του 2009, χρονιά η οποία, υπενθυμίζεται, «έκλεισε» με κέρδη 32,6 εκατ. ευρώ και αύξηση πωλήσεων κατά 10,2% στα 1,47 δις ευρώ.

agronews.gr

::f&b news::Pepsico – ΗΒΗ: Αυξηση 5% στις πωλήσεις το Q1.

της Αλεξάνδρας Γκίτση
http://www.euro2day.gr/dm_pictures/pepsico009-big.jpg

Την παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού ίσως να επιδιώξει στο μέλλον η Pepsico – ΗΒΗ, όπως δήλωσε πριν από λίγο ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Π. Κατσιβέλης.

Ο ίδιος απέφυγε ωστόσο να αναφερθεί σε συγκεκριμένα στοιχεία που καταδεικνύουν έλλειψη του ανταγωνισμού στο συγκεκριμένο κλάδο.

Αναφέρθηκε όμως σε δύο παλαιότερες αποφάσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού το 2002 και το 2006 που αφορούν την .

Αναφορικά με την Pepsico – HBH ο CEO της εταιρίας εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την πορεία των πωλήσεων και των μεριδίων της την τελευταία διετία, ενώ σημείωσε ότι το α΄ τρίμηνο του έτους οι πωλήσεις έχουν καταγράψει αύξηση 5%.

Στόχος της εταιρίας είναι το 2018 να κατακτήσει μερίδιο 20% στην εγχώρια αγορά, από 9,6% σήμερα.

Πηγή: euro2day.gr

::food news::Διήμερη διαμαρτυρία έξω από το υπ. Οικονομικών από τους παραγωγούς Λαϊκών Αγορών.


Με συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών, από τις 9 σήμερα το πρωί, ξεκίνησε η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των παραγωγών αγροτικών προϊόντων που είναι και πωλητές λαϊκών αγορών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δημιουργία αγροτών «δύο ταχυτήτων με τις αποφάσεις της κυβέρνησης», όπως αναφέρει η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών. Η συγκέντρωση θα συνεχιστεί και αύριο Τετάρτη 14 Απριλίου ενώ θα πραγματοποιηθεί και πορεία στη βουλή.

Η Ομοσπονδία αντιδρά στην τήρηση βιβλίων εσόδων - εξόδων και στο λογιστικό προσδιορισμό καθώς εκτιμά ότι τα μέτρα αυτά θα επιφέρουν αύξηση του καλλιεργητικού κόστους παραγωγής κατά 15% έως 20% που μαζί με την αύξηση του ΦΠΑ και θα οδηγήσουν σε αύξηση της τιμής των προϊόντων κατά 30% σε βάρος των καταναλωτών.

Την ίδια στιγμή, ο λογιστικός προσδιορισμός αντιμετωπίζει τους παραγωγούς ουσιαστικά ως εμπορικές επιχειρήσεις, στερώντας ακόμα και την επιστροφή ΦΠΑ που ισχύει για τους αγρότες του ειδικού καθεστώτος.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου κατά τη συζήτηση του φορολογικού στην Οικονομική Επιτροπή της Βουλής την περασμένη εβδομάδα είχε υποσχεθεί ότι θα επανεξετάσει το ζήτημα και θα επανατοποθετηθεί στην Ολομέλεια, αναγνωρίζοντας εμμέσως ότι υπάρχει πρόβλημα

Την Τετάρτη 14 Απριλίου οι παραγωγοί πωλητές θα προχωρήσουν και σε γενική πανελλαδική απεργία.

Πηγή: paseges.gr

::orange news:: Ενημέρωση για τα πορτοκάλια της Λακωνίας.

http://www.agronews.gr/images/stories/fytika/portokalia_dentro_3.jpg
Εκπρόσωποι του Α.Σ.Ε SPARTA ORANGE και του Δήμου Μολάων συναντήθηκαν με τον βουλευτή Λακωνίας Αποστολάκο Γρηγορη προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί πορτοκαλιών της περιοχής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 9 Απριλίου, στο γραφείο του Συνεταιρισμού στη Σκάλα Λακωνίας. Εκεί, ο Λάκωνας βουλευτής ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί του νομού Λακωνίας ως προς τα εσπεριδοειδή, κυρίως δε για την κατάρρευση των τιμών μετά την πλήρη αποδέσμευση του χυμού από την κοινοτική επιδότηση.

Κατά τη συνάντηση έγινε πλήρης εισήγηση από τον Α.Σ.Ε SPARTA ORANGE καθώς και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν άμεσα ώστε να ανατραπεί η υπάρχουσα κατάσταση. Επίσης έγιναν προτάσεις για όλη την γκάμα των εσπεριδοειδών όσο αναφορά την εμπορία των τρόπο και μέτρα για τον ασφαλιστικό τομέα.

Πηγή: agronews.gr

Διεθνής έκθεση εικαστικών για τα μνημειακά ελαιόδενδρα της Κρήτης. Εντείνονται οι προσπάθειες ανάδειξης των αρχαίων ελαιώνων

Διεθνής έκθεση εικαστικών για τα μνημειακά ελαιόδενδρα της Κρήτης.  Εντείνονται οι προσπάθειες ανάδειξης των αρχαίων ελαιώνωνΜε στόχο την διάσωση των αρχαίων-μνημειακών ελαιοδέντρων αλλά και την διάδοση του Κρητικού πολιτισμού της ελιάς και του λαδιού, οι πρωτοβουλίες των φορέων της Κρήτης συνεχίζονται και με πολυποίκιλες μορφές. Ήδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο η προετοιμασία της διεθνούς έκθεσης εικαστικών έργων με τίτλο «ο Αρχαίος Ελαιώνας της Κρήτης στο βάθος του χρόνου». Η έκθεση διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο στις Γούρνες Ηρακλείου, από τις τέσσερεις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις της Κρήτης, την Γενική Γραμματεία της Περιφέρειας, το Δίκτυο Πολιτιστικών Συλλόγων Κρήτης, το ΤΕΙ Κρήτης, και το Εικαστικό Επιμελητήριο.

Συγκεκριμένα, η έκθεση θα περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, χαρακτικής, γλυπτικής, καλλιτεχνικής φωτογραφίας, video art και ψηφιδωτά, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Στόχος είναι η έκθεση να ταξιδέψει στην Αττική, καθώς και στις Βρυξέλλες ή το Στρασβούργο.
Η έκθεση αποτελεί συνέχεια των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν το χρόνο που πέρασε, οι οποίες στοχεύουν στη διατήρηση και την ανάδειξη των αρχαίων ελαιόδεντρων της Κρήτης, αλλά και τη δημιουργία σχετικής βάσης δεδομένων με τα αποτελέσματα της καταγραφής όλων των αρχαίων ελαιοδέντρων που βρίσκονται στο νησί, ορισμένα από τα οποία, σύμφωνα με τους επιστήμονες, χρονολογούνται από τη μινωική εποχή.
Στο μεταξύ από το ΤΕΙ Κρήτης ξεκίνησε η συστηματική καταγραφή σε ψηφιακή βάση δεδομένων, των μνημειακών ελαιοδέντρων που υπάρχουν στο νησί. Η αρχή της ψηφιακής καταγραφής έγινε, από ελαιόδεντρα στο χωριό Αϊ Γιάννης Αμαρίου Ρεθύμνου και είχε το χαρακτήρα της επίδειξης για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτιστικών συλλόγων σχετικά με τη διαδικασία. Οι υπόλοιπες καταγραφές θα γίνουν μετά από συνεννόηση μεταξύ των κατά τόπους συλλόγων με τους αρμοδίους του ΤΕΙ. Οι ειδικοί του ΤΕΙ με τη χρήση GPS αποτύπωσαν τα ελαιόδενδρα ενώ η ίδια διαδικασία θα συνεχιστεί σε όλη την Κρήτη. Πολλοί σύλλογοι από τους τέσσερις νομούς έχουν συμπληρώσει τα σχετικά δελτία καταγραφής και οι αρμόδιοι επιστήμονες θα πάνε σε ένα προς ένα τα ελαιόδεντρα, να τα καταγράψουν και να τα «περάσουν» στο ηλεκτρονικό μητρώο. Η ηλεκτρονική βάση δεδομένων θα αποτελέσει το «εργαλείο» ώστε να γίνει γνωστό πού υπάρχουν υπέρ-αιωνόβιες ελιές στην Κρήτη, για να σώζονται σε περιπτώσεις δημοσίων ή ιδιωτικών έργων. Επίσης, για την ανάδειξη του αρχαίου ελαιώνα της Κρήτης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η «polelia» του ΣΕΔΗΚ
Να σημειωθεί πως μπροστάρης στην προσπάθεια διάσωσης και ανάδειξης των μνημειακών ελαιοδέντρων αλλά και γενικότερα του πολιτισμού της ελιάς και του λαδιού, ήταν και είναι ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (ΣΕΔΗΚ) , ο οποίος έχει ήδη καταγράψει 13 ελαιόδεντρα σε ολόκληρη την Κρήτη, ως μνημειακά.
Παράλληλα ο ΣΕΔΗΚ έχει δημιουργήσει μια ειδική ιστοσελίδα αφιερωμένη στον πολιτισμό της ελαιοκομίας στην Κρήτη, την www.polelia.gr, όπου εκτός των μνημειακών ελαιοδέντρων, ο επισκέπτης ενημερώνεται και για τα αρχαιολογικά μνημεία, τα μεταβυζαντινά ελαιοτριβεία, αλλά και για την πνευματική κληρονομιά που σχετίζεται με την ελαιοκομία στην Κρήτη.

Πηγή: agrotypos.gr

Ναπολέων Σαραντίδης
napsar@agrotypos.gr

::food news::10% μείωση στις τιμές του χοιρινού κρέατος το 2010

Πηγή: paseges.gr

Λιγότερα έσοδα κατά 10% μετρά ο παραγωγός χοιρινού κρέατος εντός του 2010, σύμφωνα με στοιχεία του Ελληνικού Οργανισμού Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛΟΓΑΚ).

Ενδεικτικά, τον Απρίλιο του 2009 ο παραγωγός εισέπραξε 2 ευρώ για κάθε κιλό, το τρίμηνο Αυγούστου - Οκτωβρίου 1,6 ευρώ και τους πρώτους μήνες του 2010, 1,8 ευρώ/κιλό.


Αναλυτικά, τα στοιχεία







ΜΗΝΑΣ

Ευρώ / κιλό


Απρίλιος

2


Μάιος

2


Ιούνιος

2


Ιούλιος

2


Αύγουστος

1,6


Σεπτέμβριος

1,6


Οκτώβριος

1,6


Νοέμβριος

1,9


Δεκέμβριος

1,9


Ιανουάριος

1,8


Φεβρουάριος

1,8


::food news::Αποχή των Γεωτεχνικών , κίνδυνοι να κυκλοφορήσουν προϊόντα χωρίς έλεγχο τονίζουν οι Κτηνίατροι .

Ανοιχτό αφήνουν το ενδεχόμενο να έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά προϊόντα ζωικής προελεύσεως (κρέατα, πουλερικά κλπ) τα οποία δεν θα έχουν υποστεί υγειονομικούς ελέγχους οι Κτηνίατροι του Δημοσίου οι οποίοι απέχουν και αυτοί απο όλες τις εργασίες εκτός........ γραφείου όπως αποφάσισε η Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων.Σε αυριανή μας ανακοίνωση επισημαίνουν οι Κτηνίατροι θα υπάρξει ενημέρωση για σφαγεία τα οποία τυχόν έχουν λειτουργήσει παράνομα και για αυτό τον λόγο κλιμάκια κτηνιάτρων θα πραγματοποιήσουν ελέγχους στην αγορά .

Οι επιπτώσεις στους ελέγχους των ζωικών προϊόντων στα σφαγεία και στα καταστήματα εμπορίας, των ψαριών στις ιχθυόσκαλες, στις εισαγωγές και εξαγωγές αγροτικών προϊόντων, καθώς και οι καθυστερήσεις στη σύνταξη των Δασικών Χαρτών θα βαρύνουν αποκλειστικά την πολιτική ηγεσία των αρμόδιων Υπουργείων επισημαίνει στο Agroschannel ο Πρόεδρος των Γεωτεχνικών Νίκος Κακαβάς.Δυστυχώς τονίζει μέχρι σήμερα κανένα αίτημά μας δεν έχει επιλυθεί και αυτό θέτει σε μεγάλο κίνδυνο την ομαλή, έγκαιρη και έγκυρη διεξαγωγή των ελέγχων.

Πηγή: agroschannel.com

::food news:: Kάηκε εργοστάσιο ξηρών καρπών στο Συκούριο Λάρισας.

http://www.agronuts.gr/images/pic1.jpg
Μεγάλη πυρκαγιά σημειώθηκε χθές στις 4.00 τα ξημερώματα στο εργοστάσιο ξηρών καρπών Αgronuts της οικογένειας Λανάρα. Οι αποθήκες και το ψυγείο έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρεία κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά της αγοράς του αμυγδάλου στην Ελλάδα.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr