http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

H Υφαντής στην αγορά έτοιμου φαγητού

 
H Υφαντής στην αγορά έτοιμου φαγητού
 
Την είσοδό της στην αγορά του έτοιμου φαγητού εξελίσσει αυτή την περίοδο η αλλαντοβιομηχανία Υφαντής, με το λανσάρισμα της νέας σειράς φρεσκομαγειρεμένων σπιτικών φαγητών Υφαντής Κουζίνα.
Η σειρά αποτελείται από 5 φαγητά (αρακάς, μοσχαράκι, φιλέτο κοτόπουλο, σουτζουκάκια, χοιρινό) και στηρίζεται στην τεχνολογία Flash Freezing. Σύμφωνα με αυτή, αμέσως μετά το μαγείρεμα, το φαγητό εισέρχεται σε διαδικασία στιγμιαίας βαθιάς κατάψυξης, η οποία διατηρεί τη γεύση και όλα τα θρεπτικά συστατικά του. Η νέα σειρά Υφαντής Κουζίνα έχει ήδη τοποθετηθεί στα σημεία πώλησης και υποστηρίζεται από διαφημιστική καμπάνια.
Υπενθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη αγορά έχει εισέλθει εδώ και καιρό και η Creta Farms με τη σειρά έτοιμων φαγητών Εν Ελλάδι Νοστιμιές, που περιλαμβάνει γεύσεις όπως κοτομπουκιές, μπιφτέκια, σνίτσελ, γύρο, κεφτεδάκια. Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της Icap για την αγορά τυποποιημένου έτοιμου φαγητού (Αύγουστος 2010), τα φρεσκοκατεψυγμένα φαγητά (fresh frozen) κατείχαν το 2009 το 38,6% της αγοράς αυτής, ενώ είναι και το segment με τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση την περίοδο

Γλυκές γιορτές με τη Γιώτης! (κάνετε κλικ επάνω στην εικόνα)

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr