http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Μ. Χρυσοχοΐδης: Μειώσεις τιμών σε 661 προϊόντα μέχρι 38% - και συνεταιριστικά προϊόντα στη λίστα


 
Mειώσεις τιμών σε ποσοστό από 0,71% έως 37,9% σε 661 προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, έχουν ξεκινήσει στην αγορά αρκετές εταιρίες αλλά και μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Ωστόσο, η συντριπτική πλειοψηφία των μειώσεων των τιμών θα φανεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2011, όπως προέκυψε από τις επαφές που είχε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μ. Χρυσοχοΐδης με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων.
Ο υπουργός συναντήθηκε σήμερα το πρωί με 40 επιχειρηματίες του κλάδου τροφίμων και άλλων προϊόντων ευρείας κατανάλωσης στους οποίους και απεύθυνε κάλεσμα "κοινωνικής αλληλεγγύης και ευθύνης για μειώσεις τιμών".
Πιο αναλυτικά στην προσπάθεια συμμετέχουν 31 εταιρίες παραγωγής και προμηθευτικές επιχειρήσεις με μειώσεις τιμών σε 468 κωδικούς επώνυμων προϊόντων. Αυτές είναι οι: 3ΑΛΦΑ, 3 Ε, MISKO, BOLTON HELLAS, CHIPITA, COLGATE PALMOLIVE, CRETA FARM, ELBISCO, FRIESLAND

Η Φέτα Ήπειρος στα ράφια της Costco

http://4.bp.blogspot.com/_iqTvaU6Irr4/THOmMA7SZZI/AAAAAAAAAq8/tut6tjX2O58/s1600/%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B1+%CE%B7%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%82.jpg 
Άλλη μία αγορά του εξωτερικού κατακτά η φέτα Ήπειρος της Όπτιμα, καθώς πρόσφατα μπήκε στα ράφια της αλυσίδας Costco, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες super market του Καναδά.
Το brand εκπροσωπεί ήδη την ελληνική φέτα στις απαιτητικές από πλευράς προδιαγραφών διεθνείς αγορές όπως Αμερική, Αυστραλία, Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία κ.λ.π.

Η μπίρα Viru, χορηγός της ΚΑΕ ΑΕΚ

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRu9avLMLYaiLh4QrkcBXx_KofeeYzYWNWlnoWhLGbpi_Ewu-wD
H ΚΑΕ ΑΕΚ συμφώνησε με την Modello Group, αποκλειστικό εισαγωγέα της μπίρας Viru στην Ελλάδα, για την ένταξη της Viru στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ΚΑΕ, ως «Βασικός Χορηγός».
Επίσης, στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Viru θα φέρει πλέον τον τίτλο «Επίσημη μπίρα της ΚΑΕ ΑΕΚ». Η συγκεκριμένη μπίρα προέρχεται από την Εσθονία και διανέμεται στην ελληνική αγορά τους τελευταίους
9 μήνες. Είναι τύπου pilsner και κυκλοφορεί σε ειδικά σχεδιασμένο οχτάγωνο μπουκάλι.
Αναφερόμενος στη συμφωνία, ο Σταμάτης Μπάκνης, Πρόεδρος της Modello Group, δήλωσε σχετικά:

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr