http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Η μπίρα Craft στην Idea.mcs

http://www.craft.gr/FW_Images/craft-logo.jpg 
Η μπίρα Craft, η πρώτη εταιρεία μικροζυθοποιίας στην ελληνική αγορά, ξεκίνησε την επικοινωνία της μέσα από τηλεοπτικό σποτ που προβλήθηκε στο Mundial και θα συνεχιστεί και στο Mundobasket.
Η ταινία προβάλει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Craft, που είναι το μικρό μέγεθος της εταιρείας.

Την επιμέλεια της παραγωγής των σποτ και την υλοποίηση του προγράμματος στα τηλεοπτικά κανάλια, έχει αναλάβει η Idea.mcs.

Η καμπάνια θα συνεχιστεί το φθινόπωρο και το χειμώνα.

::food news:: Ελληνικές παρουσίες στην έκθεση τροφίμων Fancy Food




ImageMία από τις σημαντικότερες εκθέσεις τροφίμων στον κόσμο με υψηλή επισκεψιμότητα και πολύτιμος δίαυλος προώθησης προϊόντων στην ευρύτερη αμερικανική αγορά, η έκθεση τροφίμων Fancy Food Show, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, από τις 27 έως και τις 29 Ιουνίου.
Στην έκθεση συμμετείχαν υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Ηρακλείου, οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, Πεζών και Μονοφατσίου, καθώς και τέσσερις ιδιώτες επιχειρηματίες ελαιολάδου. Σκοπός της συμμετοχής της Νομαρχίας Ηρακλείου, των συνεταιρισμών και των επιχειρηματιών στην έκθεση ήταν η προβολή των παραδοσιακών κρητικών προϊόντων και ιδιαίτερα του έξτρα παρθένου κρητικού ελαιολάδου με τη χαμηλή οξύτητα, το υπέροχο άρωμα και την εξαιρετική γεύση. Έμφαση δόθηκε παράλληλα και στο τουριστικό προϊόν του Νομού, μέσα από την προβολή της Κρήτης ως ιδανικού ταξιδιωτικού προορισμού 12 μήνες το χρόνο, γεγονός που είχαν την ευκαιρία οι επισκέπτες να διαπιστώσουν μέσα και από το πλούσιο έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό τουριστικής προβολής που τους διένειμε η Νομαρχία Ηρακλείου.
Σημαντικό βήμα προώθησης του κρητικού ελαιολάδου αποτέλεσαν και οι συνεντεύξεις Τύπου που δόθηκαν από τους εκπροσώπους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης σε δημοσιογράφους διεθνών πρακτορείων, αμερικανικών ΜΜΕ, καθώς και στον ΑΝΤ1 Sattellite, οι οποίοι

Αδιάθετο το λαλέικο κεράσι της Ηλείας


 
Στα αζήτητα παραμένει το λαλέικο κεράσι και οι καλλιεργητές τονίζουν ότι αν και υπάρχει παραγωγή του προϊόντος, μένει στα αζήτητα λόγω χαμηλής τιμής και ζητούν από την πολιτεία να στηρίξει το κεράσι που φέτος έμεινε στα δέντρα, με τα 30-40 λεπτά που δίνουν οι αγοραστές.

«Η Γιορτή του κερασιού έφυγε μαζί με τα κεράσια», ανέφερε ο Δήμαρχος Φολόης Γιαν. Μαρούντας.

Κατώτερη εγγυημένη τιμή ζητούν για ροδάκινο και αχλάδι




ImageΣε κινητοποίηση με τα τρακτέρ έξω από την πύλη του εργοστασίου της ΕΛΒΑΚ την Τετάρτη 14 Ιουλίου αποφάσισαν να προχωρήσουν οι παραγωγοί ροδάκινων και αχλαδιών μέλη της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού Λάρισας, των Αγροτικών Συλλόγων της επαρχίας Τυρνάβου και των συνεταιρισμών της επαρχίας Τυρνάβου, μετά την επαρχιακή συγκέντρωση που πραγματοποίησαν το βράδυ της Δετυτέρας 5 Ιουλίου στην Κεντρική Πλατεία του Αμπελώνα. Για την καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησης αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί και μια Οργανωτική Σύσκεψη στην οποία καλούνται όλοι οι ροδακινοπαραγωγοί και οι αχλαδοπαραγωγοί και όλοι οι φορείς, την Παρασκευή 9 Ιούλη στις 9 το βράδυ στο παλαιό Δημαρχείο Αμπελώνα.
Όπως τονίσθηκε από τους ομιλητές, για μια ακόμα χρονιά η Ένωση Κονσερβοποιών (ΕΚΕ) με την παρελκυστική της τακτική, επιχειρεί να πάρει την φετινή παραγωγή για μία ακόμα φορά σε εξευτελιστικές τιμές. Χρονιά που όπως τόνισαν οι ομιλητές, οι συνθήκες ευνοούν καλύτερη τύχη για τον αγρότη- ροδακινοπαραγωγό και την παραγωγή του καθώς δεν υπάρχουν ουσιαστικά

Κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΚΕΟΣΟΕ για τον αμπελοιοινικό κλάδο


 
Τα κρίσιμα θέματα του αμπελοοινικού κλάδου, με κορυφαίο μεταξύ αυτών το διαφαινόμενο αδιέξοδο στον φετινό τρυγητό θα τεθούν στην αυριανή Γενική Συνέλευση της τριτοβάθμιας συνεταιριστικής οργάνωσης ΚΕΟΣΟΕ. Οι εργασίες της Συνέλευσης θα διεξαχθούν στα γραφεία της οργάνωσης, επί της οδού Λουΐζης Ριανκούρ 73, στάση μετρό Πανόρμου.

Η ώρα έναρξης είναι στις 10:30 πμ, ενώ έχουν κληθεί να τις παρακολουθήσουν, η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης , εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων και φορείς.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr