http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

World’s 50 Best Bars Brands Report: Scotch - krasiagr.com



Τα Scotch ουίσκι είναι το αντικείμενο της τρίτης δόσης των Brands Report, μια spin-off έρευνα από τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου .
Τι είναι αυτό με το Johnnie Walker που συγκινεί τους ανθρώπους; Το JW Black, ξεπέρασε οποιαδήποτε άλλο ουίσκι στο ένα τρίτο περίπου των 100 κορυφαίων μπαρ του κόσμου και βρίσκεται επίσης και στην κορυφή των trending charts.
Χρειάζεται να αναφέρουμε ότι είναι η οικογένεια με τις διάφορες εκφράσεις του Johnnie

Ταξίδι στο χρόνο με την Οικογένεια Καλλιμάνης...



 Με μια νέα τηλεοπτική ταινία η εταιρία Καλλιμάνης κάνει το ντεμπούτο της για το 2013. Πρόκειται για την απαρχή μιας νέας επικοινωνιακής προσέγγισης, κύριο χαρακτηριστικό της οποίας αποτελεί η ζεστή και άμεση επικοινωνία της εταιρίας με το καταναλωτικό κοινό.
Η νέα διαφημιστική ταινία μάς ξεναγεί στο παρελθόν της εταιρίας Καλλιμάνη, ένα παρελθόν που χρονολογείται στο 1956 όταν ο Γεώργιος Καλλιμάνης με τον αδερφό του Θόδωρο έθετε στο Αίγιο τα θεμέλια της οικογενειακής εταιρίας με αντικείμενο δραστηριότητας τις γεύσεις της θάλασσας.  Χάρη στην τεχνολογία two-and-a-half dimensional, οι συντελεστές της ταινίας ανέπτυξαν μια τρίτη διάσταση στο φωτογραφικό αρχείο της οικογένειας Καλλιμάνη, επιτρέποντας έτσι το ταξίδι της κάμερας μέσα στο χρόνο. Πρωταγωνιστές, ο αείμνηστος

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr