http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Κόντρα στο ρεύμα με καλό Καπετάνιο...την Ιωάννα Παπαδοπούλου!!!

http://www.papadopoulou.gr/_images/logo_internal.gif 

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο Πωλήσεων της εταιρείας Μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Α.Ε. το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Το 2011 το καράβι της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Α.Ε. "Χαράσσει ρότα" με καπετάνιο την Ιωάννα Παπαδοπούλου...  και αναμένεται να ταξιδέψει τους καταναλωτές σε έναν ανανεωμένο... "ΚΟΣΜΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ"... ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ... που επιβάλλει χαμηλά επίπεδα ποιότητας και περικοπές στα δίκτυα διανομών!


Καλοτάξιδο το 2011!!!

Κατοχυρώθηκε το Ούζο Νάουσας

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQUHVY7FhPuyCsq0PtOOUBi_Ph483Mp1JSQHQtqY_vYXRcxvMB_ 
Επισήμως πλέον οι ποτοποιοί μπορούν να παράγουν και να διαθέτουν «Ούζο Νάουσας», έπειτα από σχετική Υπουργική Απόφαση, η οποία ικανοποίησε αίτημα ποτοποιών της περιοχής.
Αρωγός στην υποστήριξη του αιτήματος ήταν ο Δήμος Νάουσας και έτσι πλέον αναγνωρίζεται η γεωγραφική ένδειξη «Νάουσας ή Ναούσης» ως συμπληρωματικής του ποτού «Ούζο», υπό την προϋπόθεση ότι αυτό παράγεται και εμφιαλώνεται εντός των ορίων του Δήμου Νάουσας.
Για να επιτραπεί η χρήση της γεωγραφικής ένδειξη «Νάουσα», απαιτείται όλα τα στάδια στη διαδικασία παραγωγής, από την αρχική φάση έως το τελικό στάδιο παρασκευής του ποτού και της εμφιάλωσής του, να γίνονται εξ’ ολοκλήρου σε επιχειρήσεις που έχουν παραγωγικές εγκαταστάσεις

Συνεταιριστικά γλυκά με γεύση… τριαντάφυλλο

 
Σαραγλί, μπακλαβά και κανταϊφι με … τριαντάφυλλο θα κατασκευάσουν, το επόμενο χρονικό διάστημα, οι γυναίκες του Συνεταιρισμού Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών Βοϊου, με στόχο να διοχετεύσουν τα εμπορεύματά τους στην αγορά, το προσεχές καλοκαίρι. Οι πρώτες δοκιμές έγιναν τις γιορτές που μας πέρασαν, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Συνεταιρισμός δέχτηκε από την ευρύτερη περιοχή παραγγελίες για αρκετά ταψιά σιροπιαστά, αλλά και σοκολατάκια με τριαντάφυλλο!
«Η πρωτοτυπία για τη χρήση του τριαντάφυλλου στα γλυκά ξεκίνησε από τη μπουγάτσα με τριαντάφυλλο, που παρασκευάζει εδώ και τέσσερις μήνες εταιρία χειροποίητων προϊόντων ζύμης στην

Βράβευση νικητών στο «Your Keep Walking Film»

Ολοκληρώθηκε ο διαδυκτιακός διαγωνισμός του Johnnie Walker Your Keep Walking Film και η τελετή βράβευσης των νικητών πραγματοποιήθηκε στην ταινιοθήκη της Ελλάδας παρουσία της κριτικής επιτροπής και του προέδρου της Γιώργου Χωραφά.
Ο διαγωνισμός κάλεσε το κοινό μέσα από τη σελίδα του Johnnie Walker στο Facebook να αφηγηθεί μέσα από ένα film μικρού μήκους, μια πορεία προόδου ή ένα βήμα που έκανε την διαφορά, δική τους ή κάποιου αγαπημένου  προσώπου που έχει υπάρξει πηγή έμπνευσης στη ζωή τους. Οι συμμετοχές τέθηκαν στην κρίση επιτροπής από καταξιωμένα πρόσωπα των μέσων και της τέχνης. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι οκτώ καλύτερες συμμετοχές και  βραβεύτηκαν οι κορυφαίες τρεις.
Το 1ο βραβείο είναι μία υποτροφία για κινηματογραφικές σπουδές ενός έτους από το New York College Αθήνας, το 2ο ένα iPad και το 3ο μια videocamera υψηλής ευκρίνειας. Η νικητήρια ταινία θα παρουσιασθεί με original μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βήτα στην σελίδα του Johnnie Walker στο Facebook στις 31 Ιανουαρίου.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr