http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Νέα καμπάνια της Lowe για τον Knorr "Σπιτικό"

http://www.knorr.gr/images/layout/logo_knorr.png
Τρία νέα τηλεοπτικά σποτ και δύο καταχωρίσεις της Lowe Athens για το ζωμό Knorr «Σπιτικός» βρίσκονται στον αέρα.
Για άλλη μια φορά η σεφ Ντίνα Νικολάου πρωταγωνιστεί αποκαλύπτοντας τα μυστικά της σε ελληνικά αγαπημένα και παραδοσιακά πιάτα, που αποκτούν άλλη γευστική διάσταση με την προσθήκη του ζωμού Knorr «Σπιτικού». Η καμπάνια επισημαίνει ότι ο Knorr «Σπιτικός» είναι φτιαγμένος από διαλεχτά, αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά και αναδεικνύει τις μυρωδιές και τη νοστιμιά κλασικών φαγητών. Ο Knorr «Σπιτικός» γίνεται ο σύμμαχος των σύγχρονων γυναικών στην προσπάθειά τους να μαγειρέψουν με την επιτυχία των μητέρων και γιαγιάδων τους. Την επικοινωνία υπογράφει το μήνυμα

Ποιοτικά προϊόντα, κλειδί για τη βιώσιμη γεωργία




ImageNα εντείνει τις προσπάθειές της για την προβολή και την προώθηση του συστήματος ποιότητας των γεωργικών προϊόντων στην ΕΕ καλεί την Κομισιόν η Επιτροπή των Περιφερειών.


Σε σχετική γνωμοδότησή μη δεσμευτικού χαρακτήρα, η Επιτροπή των Περιφερειών τονίζει ότι σκοπός της Κομισιόν πρέπει να είναι η ενδυνάμωση του συστήματος, η αποσαφήνιση των διαφόρων παραμέτρων του, καθώς και η ενίσχυση της κατανάλωσης των εν λόγω προϊόντων, χάρη στη συμμετοχή του συνόλου της ευρωπαϊκής κοινωνίας και στη διατήρηση του παραγωγικού ιστού των αγροτικών περιοχών της ΕΕ.
Η Επιτροπή των Περιφερειών εκτιμά «ότι η καλλιέργεια γεωργικών ειδών διατροφής υψηλής ποιότητας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την βιώσιμη ανάπτυξη της υπαίθρου και συντείνει στη μακροχρόνια διατήρηση του τοπίου και της ταυτότητας της περιφέρειας. Παράλληλα, αποτελεί πρότυπο παραγωγής για τους γεωργούς και τους

Εκπαίδευση Μελισσοκόμων στην Κυπαρισσία.




Επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την βασιλοτροφία κυψέλης , τους τρόπους αντιμετώπισης των κυριότερων ασθενειών των μελισσών και ειδικά της Νοζεμίασης κατά τη διάρκεια του ταχύρυθμου εκπαιδευτικού τριημέρου που..... υλοποιεί ο ΟΓΕΕΚΑ «ΔΗΜΗΤΡΑ» . Η εκπαίδευση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας στις 28,29 & 30 Ιουλίου 2010. Η διάρκεια της εκπαίδευσης θα είναι 6 ώρες ημερησίως από τις 8:30-14:30. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να

Σε απόγνωση οι ροδακινοπαραγωγοί της Λάρισας

 
Λίγες ημέρες πριν την συγκομιδή των βιομηχανικών ροδάκινων οι παραγωγοί του νομού Λάρισας και ενδεχομένως και άλλων περιοχών της χώρας, όπου παράγεται το συγκεκριμένο προϊόν, δεν γνωρίζουν για την τιμή παράδοσης του προϊόντος, καθώς στις συναντήσεις που έγιναν με τους εκπροσώπους των βιομηχανιών δεν προέκυψε τιμή. Το γεγονός, έχει φέρει σε απόγνωση τους ροδακινοπαραγωγούς που βλέπουν ότι και φέτος δεν μπορέσουν να καλύψουν το κόστος παραγωγής.

Όπως τόνισε, στο κρατικό ραδιόφωνο, ο ροδακινοπαραγωγός, Δημήτρης Λεωνιδάκης απο την Γιάννουλη η κατάσταση είναι τραγική με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να εξετάζουν, άλλες, λύσεις για τη διάθεση του προϊόντος.

Καμπάνια για την προώθηση του τσίπουρου Τυρνάβου




Image"Τσίπουρο Τυρνάβου, απόσταγμα….ζωής" είναι το νέο τσίπουρο που προωθεί η Νομαρχία Λάρισας, σε μια πρωτοβουλία να στηρίξει τα τοπικά προϊόντα του Νομού.
Το γνωστό ανά την Ελλάδα τσίπουρο Τυρνάβου το οποίο διακρίνεται για την ποιότητα του είναι το δεύτερο προϊόν του νομού που η Νομαρχία Λάρισας έχει αναλάβει την προβολή του.
Ο Νομάρχης Λάρισας Λουκάς Κατσαρός στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου παρουσία του διευθυντή του Οινοποιητικού συνεταιρισμού Τυρνάβου Στέλιου Παπρά και του χημικού Οινολόγου Γιάννη Κοντογιάννη παρουσίασε την πρωτοβουλία της Νομαρχίας τονίζοντας με έμφαση ότι στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία που η οικονομική κρίση μαστίζει πολλές κοινωνικές παραγωγικές ομάδες πληθυσμού είναι επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση των τοπικών προϊόντων .
Το τσίπουρο Τυρνάβου σημείωσε ο κ. Κατσαρός ήταν ανέκαθεν συνυφασμένο με τη ζωή και την ταυτότητα του νομού.
Εδώ και 150 χρόνια πρόσθεσε το τσίπουρο Τυρνάβου αποτελεί πάνω από όλα μια παράδοση

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr