http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Ιπποτούρ: με νέο προφίλ στην 23η έκθεση Τροφίμων-Ποτών-Τεχνολογίας


Η παρουσία της Ιπποτούρ στην 23η I.F.D.T.EX. από τις 5 έως τις 8 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, εντάσσεται στην ευρύτερη αλλαγή πορείας της εταιρείας, εστιάζοντας τη δραστηριότητά της στον κλάδο των τροφίμων τόσο με την ανάπτυξη της παραγωγής και εμπορίας νωπών προϊόντων με την επωνυμία "Αγρόκτημα Λαζαρίνα", όσο και με τη διεύρυνση των συνεργασιών της για τα προϊόντα "Buono", καθώς και στον τομέα της διανομής, αντιπροσώπευσης  και εμπορίας τροφίμων και ποτών. Στο περίπτερο 4259 της Ιπποτούρ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για τις νεότερες δραστηριότητες που αναμένεται να αποτελέσουν τον κύριο κορμό της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας στο μέλλον δηλαδή της εμπορίας και διανομής τροφίμων και ποτών. Ανοίγοντας τις πόρτες της στο ευρύ επαγγελματικό κοινό του κλάδου των Τροφίμων και Ποτών, η Ιπποτούρ έρχεται να κεφαλαιοποιήσει την αναγνώριση της ποιότητας των μανιταριών "Αγρόκτημα Λαζαρίνα" και τις επιτυχημένες συνεργασίες στον τομέα της διανομής. Παράλληλα, για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί το ανανεωμένο λογότυπο της εταιρείας που συμβολίζει τη νέα εποχή που ξεκινά για την Ιπποτούρ. Διατηρώντας το ιστορικό έμβλημα του αλόγου, σύμβολο δύναμης, θάρρους και προόδου που χαρακτηρίζει τη νέα επιχειρηματική φιλοσοφία της εταιρείας, το νέο λογότυπο της Ιπποτούρ είναι η σφραγίδα μίας σύγχρονης εταιρείας που αλλάζει αποφασιστικά για να πορευθεί στο μέλλον με αξιοπιστία, ποιότητα και συνέπεια.
Πηγή: www.emea.gr

NIKAS Junior λουκάνικα Φρανκφούρτης και NIKAS Junior pizza



Η επιτυχημένη σειρά παιδικών αλλαντικών NIKAS Junior μεγαλώνει και καλωσορίζει τα νέα λαχταριστά NIKAS Junior λουκάνικα και την παιδική pizza! Με τη γνωστή υπέροχη γεύση και την άριστη ποιότητα που εμπιστεύονται οι μαμάδες, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους! Για ένα λαχταριστό βραδινό, ένα ξέφρενο παιδικό πάρτι ή και κάτι γρήγορο για το Σαββατοκύριακο, τα νέα NIKAS Junior λουκάνικα Φρανκφούρτης και η νέα NIKAS Junior παιδική pizza είναι σίγουρο πως θα αποτελούν κάθε φορά μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία για τα παιδιά! Τα λουκάνικα με το μοναδικό συνδυασμό των 2 ειδών κρέατος (άπαχο φρέσκο μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας), που χαρακτηρίζει όλη τη σειρά NIKAS Junior, και τα χαμηλά λιπαρά που αγγίζουν μόλις το 8% αποτελούν ένα απολαυστικό συνοδευτικό για όλες τις ώρες. Από την άλλη, η NIKAS Junior pizza φτιαγμένη από πάριζα NIKAS Junior, τυρί γκούντα και ντομάτα είναι σίγουρο πως θα αγαπηθεί αμέσως από όλους! Εκείνο που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η μοναδική της ζύμη, που περιέχει γάλα. Έτσι, μόνο με 2 κομμάτια pizza, προσφέρει στα παιδιά το 80% της ποσότητας του ασβεστίου που αντιστοιχεί σε ένα ποτήρι γάλα. Τώρα πια είναι σίγουρο πως εκτός από τα παιδιά, θα τη λατρέψουν και οι γονείς! Η πολυαγαπημένη σειρά NIKAS Junior δε σταματάει να εκπλήσσει και να προσφέρει στους μικρούς της φίλους λιχουδιές που γίνονται αμέσως αγαπημένες καθημερινές απολαύσεις. Η NIKAS γνωρίζει καλύτερα από όλους το μυστικό εκείνο που κάνει τα παιδιά να ξετρελαίνονται για τα προϊόντα της αλλά και τις μαμάδες να εμπιστεύονται τη NIKAS με κλειστά τα μάτια!!
Γιατί... Βλέπεις NIKAS είναι καλό!
*Tα νέα NIKAS Junior λουκάνικα Φρανκφούρτης και η NIKAS Junior παιδική pizza βρίσκονται ήδη στα ράφια των super-markets.

ΝΕΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ «ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ ΜΥΛΟΣ»



Η οικογένεια Καλαμπόκη πιστή πάντα στην Κρητική παράδοση και στην υψηλή ποιοτική προσέγγιση των προϊόντων της, αντιλαμβανόμενη την αναγκαιότητα για την εύρεση αγνών, υγιεινών και καινοτόμων προϊόντων δημιούργησε μια νέα σειρά βιολογικών μπισκότων πιστοποιημένη από την BioHellas, σε 3 διαφορετικές γεύσεις. Τα νέα Βιολογικά Παξιμαδάκια Αμυγδάλου, τα Βιολογικά Μπισκότα Λαδιού και τα Βιολογικά Μπισκότα Γάλακτος για παιδιά, παρασκευάζονται με αγνές πρώτες ύλες της κρητικής βιολογικής καλλιέργειας και μπορείτε να τα βρείτε σε μια πρωτοποριακά έξυπνη συσκευασία. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα νέα βιολογικά Μπισκότα Γάλακτος, τα οποία παρασκευάζονται από φρέσκο βιολογικό γάλα και βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Σητείας (Π.Ο.Π.) και αποτελούν την αρχή μιας ολοκαίνουργιας σειράς παιδικών προϊόντων. Οι νέες συναρπαστικές και πρωτοποριακές γεύσεις εμπλουτίζουν την πολυβραβευμένη σειρά παραδοσιακών κρητικών αρτοποιημάτων «ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ ΜΥΛΟΣ» και υπόσχονται νέες γευστικές εμπειρίες υψηλής διατροφικής αξίας για όλες τις ώρες τις μέρας, με γεύση που ξεχειλίζει…

Απολαύστε τα! 





Νέα NIKAS Pizza Γαλοπούλας με ζύμη ολικής άλεσης



Νέα NIKAS Pizza γαλοπούλας με ζύμη ολικής άλεσης:
Μοναδική απόλαυση από τη NIKAS με μόλις 6,5% λιπαρά!

Μετά το τέλος των φετινών γιορτών, η NIKAS κάνει την έκπληξη και υποδέχεται τη νέα χρονιά με μια γευστική απόλαυση που έρχεται για να μείνει: H νέα NIKAS Pizza Γαλοπούλας με ζύμη ολικής άλεσης και μόνο 6,5% λιπαρά είναι σίγουρο πως θα γίνει η πιο λαχταριστή light συνήθεια όλης της οικογένειας! Καθώς οι γιορτές τέλειωσαν, σίγουρα όλοι θέλουμε να προσέξουμε ιδιαίτερα τη σιλουέτα και τη διατροφή μας, χωρίς όμως να αποχαιρετίσουμε γεύσεις που αγαπάμε. Η NIKAS φρόντισε για αυτό, αφού με τη  νέα pizza γαλοπούλας κερδίζουμε σε γεύση και χάνουμε σε θερμίδες! Φτιαγμένη από μοναδική γαλοπούλα NIKAS, νόστιμο τυρί edam, πλούσια σάλτσα ντομάτας και αρωματική πιπεριά είναι σίγουρο πως θα κερδίσει τις εντυπώσεις. ’λλωστε, η ελαφριά γεύση γαλοπούλας αλλά και η ολικής άλεσης ζύμη της, την βάζει στην πρώτη θέση των προτιμήσεων όλων όσων επιθυμούν μια light και ταυτόχρονα γευστική απόλαυση για αυτούς και τους αγαπημένους τους, αφού κάθε κομμάτι έχει μόλις 130 θερμίδες! Είναι πλέον γνωστό πως η NIKAS γνωρίζει καλά το μυστικό εκείνο που κάνει μικρούς και μεγάλους να εμπιστεύονται τα προϊόντα της εδώ και 4 δεκαετίες! Γιατί... Βλέπεις NIKAS είναι καλό!

Η νέα pizza γαλοπούλας NIKAS με ζύμη ολικής άλεσης και 6,5% λιπαρά βρίσκεται με διπλές συσκευασίες  ήδη στα ράφια των supermarkets.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr