http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Delivery Experts

Erikka PrezerakouReplayce Logo To delivery, επεκτείνεται συνεχώς και θεωρείται ο σύγχρονος τρόπος διατροφής, λόγω των πολλών ωρών εργασίας και περιορισμένου ελευθέρου χρόνου. Η Delivery Experts είναι εταιρία εξειδικευμένη στην αγορά φαγητού παράδοση κατ’ οίκον με μοναδικές και καινοτόμες πατέντες. Εχει δημιουργήσει το 1ο Delivery Food Park στην Ελλάδα (στη λεωφόρο Αμφιθέας στον Αλιμο Αττικής). Δηλαδή, delivery εστιατόριο, με το ίδιο τηλεφωνικό κέντρο, με διαφορετική σήμανση και διαφορετικές γραμμές παραγωγής, παρέχει στον καταναλωτή διαφορετικές κουζίνες. Ήδη έχει αναπτύξει το «Gourme» με διεθνή κουζίνα και το «ΖΕΝ» με ασιατική κουζίνα. Σε εξέλιξη βρίσκεται και η ανάπτυξη ενός τρίτου brand με κατεύθυνση ελληνικού φαγητού. Τα προϊόντα που παρέχει η Delivery Experts, είναι πιάτα εφάμιλλα των καλών Dining εστιατορίων, σε πολύ προσιτές τιμές. 

Έχουμε δημιουργήσει μία επαναστατική πατέντα, που είναι παγκόσμια καινοτομία στην εστιατορική. Η πατέντα αυτή, είναι ένας συνδυασμός μηχανημάτων (δικής μας κατασκευής) και δικού μας custom made λογισμικού. Το σύστημα αυτό, επιτρέπει να παράγονται σε χρόνους ρεκόρ, σύνθετα πιάτα (εφάμιλλα καλών εστιατορίων), από ανειδίκευτο (φθηνό), προσωπικό με την ίδια πάντα γεύση. Με το σύστημα μας πλέον , είναι εφικτό να δημιουργηθεί αλυσίδα ταχυεστίασης, που να παρέχει προϊόντα, σε οικονομικές τιμές, που μέχρι σήμερα παρέχονται, μόνο από καλά εστιατόρια με ακριβούς και δυσεύρετους τεχνίτες – μάγειρες. 

Παναγής Γρηγοράτος

Σπουδές: Πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός του ΕΜΠ και πτυχιούχος marketing. 

Προϋπηρεσία: Σήμερα ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Delivery Experts 

Τρία (3) χρόνια Γενικός Δ/ντης μεγάλης αλυσίδας delivery. Είχε 5 μαγαζιά και σε 3 χρόνια οργανώθηκε, με πλήρες οργανόγραμμα και τμήματα, ενώ τα καταστήματα έγιναν 15. 

Δύο (2) χρόνια Γενικός Δ/ντης εταιρίας σύμβουλων επιχειρήσεων με εξειδίκευση το franchise

Τρία (3) χρόνια Δ/ντης marketing σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες 

Δέκα (10) χρόνια καριέρα στις μεγαλύτερες πολυεθνικές διαφημιστικές εταιρίες στην Ελλάδα

    Τρόφιμα και Ποτά



    by foodandbeverage-gr & kariera.gr