Στα πρώτα της γενέθλια η μικροζυθοποιία Septem από το Ωρολόγιο της Εύβοιας παρουσιάζει στον Ζύθο Χαλανδρίου την τρίτη της κατά σειρά, ολοκαίνουργια μπύρα με μέλι!
Το Σάββατο 12 Ιουνίου και ώρα 20:00, στο Ζύθο Χαλανδρίου θα βρίσκεται ο Σοφοκλής Παναγιώτου της Septem για να παρουσιάσει στο κοινό την νέα ετικέτα Septem Sunday's (Κυριακάτικη). Η νέα μπύρα τύπου honey ale ακολουθεί τη θεματική ονοματολογία των υπολοίπων της μικροζυθοποιίας, που θέλει μία ξεχωριστή μπύρα για κάθε μέρα της εβδομάδας.Σε μια επίσκεψη-αστραπή που πραγματοποιήσαμε στο ζυθοποιείο πριν μερικές εβδομάδες είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την Sunday's απευθείας από το δοχείο ωρίμανσης, και παρότι ήδη περιμέναμε να είναι εξίσου γευστική με την pale ale και την pilsener της Septem, τα αρώματά της ωστόσο μας ξάφνιασαν. Ώριμα εσπεριδοπειδή και βούτυρο έδεναν ισορροπημένα με τη χαρακτηριστική γεύση του μελιού δημιουργώντας μια αρμονική πανδαισία γεύσεων που όμοιά της δεν
Μικροβιακές κυψέλες καυσίμου, οι οποίες τροφο- δοτούνται με υποπροϊόντα της παρα- σκευής τυριών, όπως το τυρόγαλα αναπτύσσει η ερευνητική ομάδα της δρος Γεωργίας Αντωνοπούλου, του τμήματος χημικών-μηχανικών του πανεπιστημίου Πατρών, σε μια προσπάθεια να δημιουργηθούν εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Στις 22 του μήνα αναμένεται να οριστεί η τιμή που θα ισχύσει φέτος για το συμπύρηνο Ροδάκινο όπως αποφασίστηκε στην συνάντηση που είχαν στο Υπουργείο ο Μιχάλης Καρχιμάκης , οι βιομήχανοι και οι αγρότες . Στην τοποθετησή τους οι εκπρόσωποι των αγροτών όπως τόνισε στο 

