http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Εφιαλτικές επαφές τρίτου τύπου...

Στο επόμενο επεισόδιο του Εφιάλτη, πρωταγωνιστούν UFO...
Μην βγάλετε προωρα συμπεράσματα..... δείτε το επεισόδιο!


Προσφορά τροφίμων σε συσσίτια των Χανίων από παραγωγούς λαϊκών αγορών

Ποσότητες ενός τόνου πατάτας και ενός τόνου πορτοκαλιών, προσέφεραν στις 5 Οκτωβρίου για τις ανάγκες των συσσιτίων Σπλάντζιας στα Χανιά, οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των παραγωγών λαϊκών αγορών του νομού Κώστα Καψωμενάκη, οι παραγωγοί παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν προσέφεραν ποσότητες τροφίμων για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες στα συσσίτια της Σπλάντζιας, ενώ ποσότητες τροφίμων, δίδονται και σε ιδρύματα της πόλης.
Εκτός από τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών, είδη ένδυσης και υπόδησης για τις ανάγκες όσων προστρέχουν στα συσσίτια προσέφεραν

Κοινοπραξία στη Σουηδία ιδρύει η Creta Farms




ImageΠιστή στο στόχο για διεθνή ανάπτυξη και επέκταση σε νέες αγορές η Creta Farms προχωρά στην ίδρυση κοινοπραξίας με την επωνυμία Creta Farms Nordic AB και έδρα τη Σουηδία. Στρατηγικός εταίρος του ομίλου στο εγχείρημα θα είναι η εταιρεία Parsons AB και οι δυο πλευρές θα συμμετέχουν με ποσοστό 50%. Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση η Creta Farms, «τα βήματα που γίνονται επιβεβαιώνουν την αποφασιστικότητα της εταιρείας για διείσδυση σε αναπτυσσόμενες και ανεπτυγμένες αγορές και αποδοχή των καταναλωτών στις διεθνείς αγορές όπου δραστηριοποιείται».
Παράλληλα, ο όμιλος απέκτησε το 30% της έμμεσης θυγατρικής εταιρείας Creta Farms USA LLC.
Πλέον το ποσοστό της ανέρχεται στο 80% και, όπως επισημαίνει η διοίκηση, με αυτό τον τρόπο

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr