http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Ένωση Επιχειρήσεων Αλκοολούχων Ποτών : Νέα ιστοσελίδα

Νέα ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.eneap.com.gr διαθέτει πλέον η Ένωση Επιχειρήσεων Αλκοολούχων Ποτών (ΕΝ.Ε.Α.Π) η οποία εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου των αλκοολούχων ποτών που εισάγουν και διακινούν το 90% των επίσημανων μαρκών ποτών στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε με γνώμονα την παροχή χρήσιμης και πρακτικής πληροφόρησης πάνω σε θέματα που σχετίζονται με την κατανάλωση αλκοόλ. Στόχος της ΕΝ.Ε.Α.Π είναι η δημιουργία μιας αξιόπιστης πηγής ενημέρωσης για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ.

Ο επισκέπτης του νέου αυτού διαδικτυακού τόπου έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί σε ένα "φιλικό προς το χρήστη" περιβάλλον και να ενημερωθεί για την ταυτότητα, την ιστορία και τις δράσεις της ΕΝ.Ε.Α.Π, καθώς και να αναζητήσει περισσότερα στοιχεία για το αλκοόλ και τις επιδράσεις του. Επιπλέον, μπορεί να αναζητήσει χρήσιμες συμβουλές για γονείς και νέους γύρω από θέματα αλκοόλ , καθώς και να ενημερωθεί για τους κινδύνους που εγκυμονεί η οδήγηση υπό την επήρεια του αλκοόλ.

Η νέα ιστοσελίδα της ΕΝ.Ε.Α.Π. δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη/καταναλωτή να "μετρήσει" πόσες μονάδες αλκοόλ κατανάλωσε, για παράδειγμα, το προηγούμενο βράδυ ενώ παρέχει πληροφορίες και για τη νοθεία, βοηθώντας τους καταναλωτές να κατανοήσουν τι σημαίνει νοθευμένο ποτό και πως μπορούν να προστατευθούν.

www.nooz.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr