http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΤΗΣ WINE PLUS


Christmas Spirit

"Classic musicals dinner"

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012
εστιατόριο Fred & Ginger
ξενοδοχείο Les Lazaristes

Menu

Στην οθόνη: Maurice Chevalier
Χορεύουμε μαζί του στην οπερέτα «Dédé»,
ένα έργο που εκτυλίσσεται στο παριζιάνικο κατάστημα παπουτσιών «Le pied meurtri» σε 3 πράξεις.

Diageo και Suntory σε συζητήσεις για αγορά της Beam?

Diageo και Suntory έχουν συζητήσεις σχετικά με την προσφορά 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά του Αμερικανού γίγαντα ποτών, Beam, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Κυριακάτικης Telegraph (9 Δεκεμβρίου).
Η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο premium ποτών πραγματοποίησε συζητήσεις με τον ιαπωνικό κολοσσό  ποτών την άνοιξη και το καλοκαίρι για τη δυνατότητα απόκτησης της Beam, σύμφωνα με τον Ben Harrington της Sunday Telegraph.
Η Diageo, η οποία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός ουίσκι στον κόσμο, με μάρκες όπως Johnnie Walker,  Buchanan, J & B και Old Parr, θα ενδιαφερόταν για μερικές από τις μάρκες

10 πράγματα που πιθανόν δεν ξέρετε για τη σαμπάνια



Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν και τον καινούριο χρόνο να βρίσκεται προ των πυλών, μαζέψαμε μερικές πληροφορίες για να μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένεια σας την ώρα που θα τσουγκρίζετε τα ποτήρια σας.

10) Στον κινηματογράφο ο James Bond πίνει Champagne -τουλάχιστον μέχρι σήμερα- περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ποτό (σχεδόν 40 ποτήρια και συνεχίζει).
9) Το κλασικό coupe ποτήρι Champagne προσαρμόστηκε από ένα καλούπι κεριού που

Σε spec ο παγκόσμιος λογαριασμός του Grant’s

 

Σε διαδικασία spec βγάζει η First Drinks το brand της Grant’s, το οποίο συνεργάζεται επί του παρόντος με την My Agency, που κέρδισε τον λογαριασμό το 2007.
(ΛΟΝΔΙΝΟ) Το spec διεξάγει η The Observatory και ήδη έχουν κληθεί οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν. Το brand υπέγραψε πρόσφατα μεγάλη συμφωνία χορηγίας προγράμματος στο ITV4, υπό τον τίτλο «Grant’s whisky sponsors TV of character on ITV4», ενώ άλλη πρόσφατη δράση marketing, ήταν το website «After Hours Club». Μέσω αυτού, το Grant’s στόχευσε σε δημιουργία brand loyalty, εστιάζοντας σε χόμπι και συνήθειες των

Τα λικέρ Gabriel Boudier στην Beverage World

 
Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης του portfolio της εταιρίας, η Beverage World προχώρησε σε συνεργασία με την Γαλλική επιχείρηση Gabriel Boudier, παγκοσμίως γνωστή για την πλούσια γκάμα προϊόντων λικέρ που αποτελείται από τις σειρές Crème de Cassis De Dijon, Crème de Fruits, Bartender Range, Gin και άλλες.
Η ιδιόκτητη οικογενειακή επιχείρηση Gabriel Boudier είναι η μεγαλύτερη εταιρία Cassis de Dijon που ιδρύθηκε στο Dijon της Γαλλίας το 1874. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα λικέρ

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr