http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Αν «ΘΕΣγάλα», μόνο συνεταιριστικό!

Αν «ΘΕΣγάλα», μόνο συνεταιριστικό!
Τις βάσεις για την επικερδή διαχείριση του αγελαδινού γάλακτος βάζουν 60 κτηνοτρόφοι από τη Θεσσαλία και την Πιερία, με την συμμετοχή και 10 κτηνοτρόφων από τη Μαγνησία, συστήνοντας το πρώτο μεγάλο συνεταιρισμό αγελαδοτρόφων στην Ελλάδα, κίνηση η οποία αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στην εμπορία του αγελαδινού γάλακτος και να ενισχύσει σημαντικά τη διαπραγματευτική θέση των παραγωγών.
Οι πρώτες υπογραφές «έπεσαν» την Παρασκευή σε συνάντηση που έγινε στη Λάρισα και η διακριτική επωνυμία που αποφασίστηκε να δοθεί στο συνεταιρισμό – ομάδα παραγωγών είναι «ΘΕΣγάλα». Αυτή

Απαιτείται άμεση μεταφορά των σταφυλιών του Τυρνάβου

ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ

* Τη λήψη μέτρων ζητά η Νομαρχία Λάρισας


 
 Να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα που προέκυψε με τη μεταφορά των οινοποιήσιμων ποικιλιών σταφυλιών από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τυρνάβου λόγω της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης ζητά ο νομάρχης Λάρισας κ. Λουκάς Κατσαρός.
Σε σχετική επιστολή που στέλνει στα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης, Προστασίας του Πολίτη και Μεταφορών επισημαίνει το πρόβλημα που προέκυψε και ζητά τη λήψη των κατάλληλων μέτρων άμεσα, δεδομένου ότι το προϊόν είναι ευπαθές και οι παραγωγοί απειλούνται με σημαντική ζημιά.
Για το θέμα αυτό πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη στη διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας Λάρισας παρουσία του αντινομάρχη κ. Κ.Σπανούλη ,του διευθυντή Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δ.Ζδουκόπουλου καθώς και των προέδρων των Συν/σμών Τυρνάβου και Δαμασίου

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr