http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Nέα γκοφρέτα Magnum

 


Η Nestle Hellas λανσάρει τη νέα γκοφρέτα Magnum, υπό την ομπρέλα του brand παγωτών Magnum που διαθέτει.
Τοποθετείται ως η μεγαλύτερη γκοφρέτα της αγοράς, με ιδιαίτερο μέγεθος και σχήμα και υπό το μήνυμα «Όλο το χρόνο καλοκαίρι». Αποτελείται από 5 στρώματα γκοφρέτας, με γέμιση φουντουκιού, επικαλυμμένη με σοκολάτα γάλακτος. Η γκοφρέτα Magnum θα

Νέα καμπάνια Tassimo από τη Spot JWT

 

Η Spot JWT επιμελήθηκε τη νέα καμπάνια του Tassimo. Το τηλεοπτικό παρουσιάζει ένα σύγχρονο ζευγάρι με το παιδί τους σε ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών να συζητούν και να επινοούν διάφορους λόγους προκειμένου να αγοράσουν Tassimo.
Φυσικά, κάθε ένα μέλος της οικογένειας έχει τους δικούς του. H ταινία προβάλει με χιούμορ

Η Chobani αλλάζει συσκευασία

 

Η Chobani αλλάζει τη συσκευασία των γιαουρτιών της στη Μ. Βρετανία, έπειτα από την προσπάθεια της ΦΑΓΕ να περάσει εναντίον της περιοριστικά μέτρα.
(ΛΟΝΔΙΝΟ) Η αμερικανική Chobani, η οποία κατασκευάζει τα γιαούρτια της στις ΗΠΑ και τα προωθεί ως «ελληνικό γιαούρτι» στα ράφια της Tesco, συμφώνησε να μετονομάσει τις συσκευασίες της σε «ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι», ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική διαμάχη. Όλες οι συσκευασίες «ελληνικό γιαούρτι» θα αποσυρθούν από τα ράφια από την 1η Δεκεμβρίου.

«Προσφερθήκαμε να μην χρησιμοποιούμε τις λέξεις ελληνικό γιαούρτι δίπλα δίπλα ενόσω εκκρεμεί η υπόθεση», ανέφερε εκπρόσωπος της Chobani. Τόνισε ότι η εταιρεία δεν θα

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr