http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Papagallino τούρτα-σοκολάτα LACTA... το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής σου!!!


Σήμερα 13 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το ορθόδοξο ημερολόγιο είναι του Ακύλα και Πρισκίλλης Αποστόλων και Μαρτύρων, η εορτή των ερωτευμένων της Ορθόδοξης εκκλησίας, αντίστοιχη της εορτής των ερωτευμένων της καθολικής εκλησίας, ήτοι του Αγίου Βαλεντίνου, που εορτάζεται αύριο 14 Φεβρουαρίου.


Εμείς στο foodandbeverage-gr σας ευχόμαστε μέσα από την ψυχή μας χρόνια πολλά είτε γιορτάσετε με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα είτε αύριο είτε... και τις 2 ημέρες!!! Να αγαπάτε και να αγαπιέστε σε όλη σας τη ζωή... να ερωτεύεστε καθημερινά!!!

Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής σας... σε τούρτα!!!


Η Τούρτα Lacta είναι μια τεράστια σοκολάτα Lacta, με αφράτη μους σοκολάτας γάλακτος στο εσωτερικό της και με την υπογραφή Lacta την οποία θα παραλάβετε σε μια πραγματικά εντυπωσιακή Χ-large συσκευασία Lacta.



Τούρτα Lacta... το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής σας... από τα ζαχαροπλαστεία Papagallino!!!

Δείτε το σχετικό διαφημιστικό spot...

Ανάκληση Μη Ασφαλών Τροφίμων

Όλα τα Δελτία Τύπου
Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων που διενεργεί, και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε σε τέσσερα είδη τροφίμων την ύπαρξη αλλεργιογόνου ουσίας και συγκεκριμένα πρωτεΐνης γάλακτος (καζεΐνης), η οποία όμως δεν αναγραφόταν στη συσκευασία, ως όφειλε. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα κάτωθι προϊόντα :
α) Μαύρη σοκολάτα, με την εμπορική ονομασία «Σοκολάτα FRESH - Μαύρη σοκολάτα», που παράγεται από την «FRESH ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ Α.Β.Ε.Ε.». Το ανωτέρω προϊόν διακινείται σε συσκευασίες των 75 g και με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 15 - 9 - 10.

β) Σοκολάτα με γλυκαντικά, με την εμπορική ονομασία «Pure chocolate DELHAIZE» Βελγίου, που διακινείται στην Ελλάδα από την «ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.». Το προϊόν διακινείται σε συσκευασίες 33 g και με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 03 - 2010.

γ) Μαύρη σοκολάτα, με την εμπορική ονομασία «RIQUET ΜΑΥΡΗ», που διακινείται στην Ελλάδα από την «ALDI ΕΛΛΑΣ SUPER MARKET ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΠΕ & ΣΙΑ Ε.Ε.». Το προϊόν διακινείται σε συσκευασίες των 100 g, με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από το τέλος : SEP 2010 / 21336.

δ) Σοκολάτα υγείας, με την εμπορική ονομασία «ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ Σοκολάτα ΥΓΕΙΑΣ Χ. ΚΟΣΜΙΔΗ - Ν. ΓΑΒΡΙΛΗ ΧΑΛΒΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ». Το προϊόν διακινείται από την «Χ. ΚΟΣΜΙΔΗ - Ν. ΓΑΒΡΙΛΗ ΧΑΛΒΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ», σε συσκευασίες των 90 g , με ανάλωση κατά προτίμηση έως 11 - 04 - 10.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων από τις επιχειρήσεις και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται όσοι καταναλωτές παρουσιάζουν αλλεργικές αντιδράσεις σε γάλα να μην καταναλώσουν τα ανωτέρω προϊόντα.

ΕΦΕΤ: Ανακλήθηκε η σως "Phu Quoc Fish Sauce - HUNG THANH"

image

Ανακλήθηκε από την αγορά μας σάλτσα (σως) ψαριού, προέλευσης Βιετνάμ, στο οποίο ανιχνεύτηκε ισταμίνη, σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από τα επιτρεπόμενα επίπεδα με εντολή του Ε.Φ.Ε.Τ., μετά την ενημέρωσή του μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές για τη διακίνηση προϊόντος με υπέρβαση σε ισταμίνη.
Πρόκειται για σως ψαριού, με την εμπορική επωνυμία "Phu Quoc Fish Sauce - HUNG THANH" σε γυάλινη συσκευασία των 650 ml, η οποία διακινήθηκε στην Ελλάδα από την επιχείρηση "ASIANA Μονοπρόσωπη ΕΠΕ". Σύμφωνα με τις Ιρλανδικές Αρχές, ο αριθμός παρτίδας του προϊόντος με υπέρβαση σε ισταμίνη είναι VN 138 VI 008.
Η ελληνική εταιρεία διακίνησης πληροφόρησε τον Ε.Φ.Ε.Τ. για την παραλαβή τριών παρτίδων από το συγκεκριμένο προϊόν, 12 τεμαχίων η καθεμία, εκ των οποίων η μία είναι δεσμευμένη στην επιχείρηση. Η συνολική διατεθείσα ποσότητα στην αγορά είναι 24 τεμάχια.
Δεδομένου ότι η εταιρεία δεν διαθέτει σύστημα ιχνηλασιμότητας και με βάση την αρχή της προφύλαξης, ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου του συγκεκριμένου προϊόντος από την επιχείρηση, ανεξαρτήτως παρτίδας, και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, ανεξαρτήτως παρτίδας, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται παρακάτω, να μην το καταναλώσουν.
Πηγή: www.greekmoney.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr