http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Στο ψυγείο... Κρέμα Καραμελέ & Προφιτερόλ ΓΙΩΤΗΣ

Σήμερα, μπορούμε πλέον να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας γλυκά ΓΙΩΤΗΣ, εύκολα και κάθε στιγμή, με τη σειρά γλυκισμάτων ψυγείου «Αγαπημένες γεύσεις ΓΙΩΤΗΣ».

Οι «Αγαπημένες γεύσεις ΓΙΩΤΗΣ» περιλαμβάνουν:

- Κρέμα Καραμελέ, με καραμέλα και βελούδινη, δροσερή κρέμα (σε συσκευασία 4Χ100γρ.)
- Προφιτερόλ, με πλούσια σοκολάτα και αφράτα σου με γέμιση κρέμας-σαμπάνιας (σε συσκευασία 2Χ90γρ.)

Δοκιμάστε τα και θα ενθουσιαστείτε!!!

Amita Smoothies


  • Η πυκνόρευστη υφή των Amita Smoothies αποτελεί μία διαφορετική, εξαιρετικά δροσιστική και γευστική επιλογή, κατάλληλη για κάθε στιγμή της ημέρας.
  • Ένα ποτήρι Amita Smoothies χαρίζει ενέργεια, χάρη στους υδατάνθρακες που περιέχει, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενυδάτωση του οργανισμού.
  • Τα Amita Smoothies διατηρούν όλη τη γεύση, το άρωμα των φρούτων και τα θρεπτικά συστατικά του άπαχου γάλακτος, χωρίς τη χρήση συντηρητικών.
Μοναδικός συνδυασμός χυμού φρούτων και γάλακτος με 0.1% λιπαρά, δημιουργούν ένα απολαυστικό προϊόν σε ξεχωριστές γεύσεις!!!

Άριστης ποιότητας τα προϊόντα «Τρίκκη»

Άριστης ποιότητας τα προϊόντα «Τρίκκη»

Απάντηση σε όσα ελέχθησαν τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με την ποιότητα του γάλακτος, έδωσε ο πρόεδρος του συνεταιριστικού εργοστασίου «Τρίκκη», Κ. Μαράβας, τονίζοντας ότι στόχος της διοίκησης είναι η στήριξη των κτηνοτρόφων και ταυτόχρονα η παραγωγή ποιοτικών και υγιεινών προϊόντων. Μιλώντας στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον», με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας και της διοίκησης της «Τρίκκης», ο κ. Μαράβας σημείωσε ότι «το συνεταιριστικό εργοστάσιο έγινε τις τελευταίες ημέρες αποδέκτης μιας πρωτοφανούς συκοφαντικής και υβριστικής επίθεσης, με μόνο μας φταίξιμο την επέκταση σε νέες αγορές και την απρόσμενη για πολλούς εδραίωση των προϊόντων μας σ’ αυτές». Παράλληλα, ο κ. Μαράβας, τόνισε ότι τα προϊόντα που παράγονται στο συνεταιριστικό εργοστάσιο έχουν καταξιωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών εξαιτίας της άριστης ποιότητας. Και αυτό, πρόσθεσε, επιβεβαιώνεται από τους συνεχείς ελέγχους των αρμόδιων κρατικών φορέων, δηλαδή της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της νομαρχίας καθώς και του ΕΦΕΤ. Παρόντες ήταν επίσης και εκπρόσωποι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων, του ΣΕΚ, της Ένωσης Κτηνοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας καθώς και παραγωγοί, οι οποίοι εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για τις καταγγελίες που έγιναν σχετικά με την ποιότητα του γάλακτος που διαθέτει το εργοστάσιο «Τρίκκη». Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Κτηνοτρόφων Δ. Θεσσαλίας, Γ. Βαϊόπουλος, υποστήριξε ότι «χτυπώντας το εργοστάσιο γάλακτος, χτυπούν τους παραγωγούς των Τρικάλων και της Καρδίτσας», ενώ αναφέρθηκε και στην μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος ιδιωτικής εταιρείας. Για μεθοδευμένη κίνηση ιδιωτών σε βάρος του συνεταιριστικού κινήματος καθώς και εις βάρος των συνεταιριστικών μεταποιητικών μονάδων, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΕΚ, Γ. Γιαννιτσόπουλος, με στόχο, όπως εξήγησε τον έλεγχο της αγοράς από την πρώτη ύλη μέχρι τους καταναλωτές.

Πηγή: e-enimerosi.gr

Ενισχυμένη η Danone το 2009


Αύξηση κερδών εμφάνισε το 2009 η Danone χάρη στην ισχυρή ζήτηση των βρεφικών τροφών της, αλλά και των πολύ καλών αποτελεσμάτων των δραστηριοτήτων της στην Ασία.Η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα ετήσια κέρδη της ενισχύθηκαν 3,7%, στο 1,36 δισ। ευρώ, ενώ οι πωλήσεις της σημείωσαν άνοδο 3,2%, στα 15,2 δισ. δολάρια.Τα περιθώρια λειτουργικού κέρδους για το 2009 διευρύνθηκαν στο 15,3%. Στο τμήμα βρεφικών τροφών οι πωλήσεις ενισχύθηκαν 7,9%, ενώ στα τμήματα εμφιαλωμένου νερού και φρέσκων γαλακτοκομικών κατέγραψαν άνοδο 1% και 1,6% αντίστοιχα.Ιδιαίτερα ισχυρή ήταν η ζήτηση των προϊόντων της στις αγορές της Ασίας, όπου συνολικά οι πωλήσεις της αυξήθηκαν 11% έναντι οριακής πτώσης (0,3%) στην ευρωπαϊκή αγορά. Η Danone στοχεύει σε αύξηση των πωλήσεών της κατά τουλάχιστον 5% για το 2010.

Πηγή: naftemporiki.gr

Καλά κούλουμα... καλή Σαρακοστή... από τον "Όλυμπο" του Παπαγιάννη!!!

ΟΛΥΜΠΟΣ
Με την παραδοσιακή συνταγή του
Παπαγιάννη...






















Το νέο, έξυπνο σποτάκι από ανθρώπους του μάρκετινγκ με πραγματικό μεράκι για τη δουλειά τους... Από όλους εμάς τα θερμά μας συγχαρητήρια (το λιγότερο) σε όλη την ομάδα μάρκετινγκ της εταιρείας και ιδιαιτέρως στον κ. Βασίλη Μπατάλα!!!

Και επειδή κάποιοι από εμάς μεγαλώσαμε με τη μαρμελάδα του Παπαγιάννη, την οποία αλείφαμε σε φέτες ("φετάρες" για την ακρίβεια) λέμε να συνεχίσουμε την παράδοση της Σαρακοστής-όπως και στα παιδικά μας χρόνια- με χαλβά "Όλυμπος",
αλλά και με νηστίσιμες λιχουδιές της μάνας από ταχίνι "Όλυμπος", όπως κάναμε την καθαρά Δευτέρα στα χωριά του Ολύμπου και του Κισσάβου...

Στην αγορά κυκλοφορούν οι νέες συσκευασίες για το χαλβά Όλυμπο 400γρ με υπέροχες γεύσεις, βανίλια, κακάο, αμύγδαλο, φιστίκι!!!

Επίσης...

Choco (σοκολάτα υγείας) με αμύγδαλα



Οργανικό χαλβά με μέλι



Ταχίνι φυσικό
Ταχίνι plus ολικής άλεσης



Ταχίνι με μέλι


Οκ και επειδή γνωρίζουμε ότι κάποιοι από την ομάδα μας θα μας ανταπαντήσουν με το δικό τους χαλβά στο Βορρά... εμείς ένα λέμε επιμένουμε με Παπαγιάννη ΟΛΥΜΠΟΣ και αυτή τη Σαρακοστή!!!

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr