
Mετά τα επιτυχημένα Opentourism I & II, μια τρίτη ανοιχτή συζήτηση για τον τουρισμό θα γίνει την επόμενη Τρίτη απόγευμα διαδικτυακά με προσκεκλημένο ομιλητή τον Υπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο.
Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση διαδικτυακά μέσω του www.visitgreece.gr/live
Είναι βέβαιο ότι ο υπουργός θα δεχτεί καποιες ερωτήσεις διαδικτυακά. Μπορείτε να τις στέλνετε τόσο μέσω twitter (με το hashtag #opentourism).
Ελπίζουμε να έχουμε προλάβει να έχουμε ανεβάσει και την επίσημη ιστοσελίδα μας και να έχετε πρόσβαση στο http://www.opentourism.gr/
Τα θέματα που θα συζητηθούν θα αφορούν αποκλειστικά στον Τουρισμό, έτσι ώστε στον περιορισμένο χρόνο της συζήτησης, να καλυφθεί σημαντικό μέρος θεμάτων που αφορούν εμάς που -αν και από διαφορετικό πόστο ο καθένας μας- αγαπάμε τον ελληνικό Τουρισμό.


Την ατζέντα της κρίσης, των μειωμένων αποθεμάτων, της μείωσης της ζήτησης και κατ’ επέκταση το άσχημο αντίκτυπο στις τιμές παραγωγού που θα έχει μία τέτοια στρατηγική για φέτος, επιχείρησε να αλλάξει στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 15 Ιουνίου ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου. Τοποθετώντας το πρόβλημα του ελληνικού κρασιού – που όλοι παραδέχτηκαν ότι είναι ακριβό – στη σωστή του βάση και συνεργαζόμενος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Άγγελος Ρούβαλης, μίλησε για την προσπάθεια του οινοποιητικού κλάδου να εξορθολογίσει την τιμή πώλησης σε όλα τα κανάλια διανομής, από το σούπερ-μάρκετ, μέχρι το πιο ακριβό εστιατόριο.

