http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Ροζέ ιστορίες


Ροζέ ιστορίες

Στην επόμενη συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI’96

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013



Χρώμα που ανεβοκατεβαίνει με μεγάλη άνεση μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, από το έντονο ροζ, το κερασί, το τριανταφυλλί έως το ροζ του σολομού και το πορτοκαλί της φλούδας κρεμμυδιού.

Άρωμα, έντονα φρουτώδες. Σαν να μασάς φράουλες, μούρα, βατόμουρα κι όλα αυτά τα μικρά κόκκινα φρούτα του δάσους, όπως συνηθίζουμε να τα αποκαλούμε.

Γεύση δροσερή, φρέσκια με έντονη όμως προσωπικότητα.

Αυτά είναι τα ροζέ κρασιά, τα απόλυτα γευστικά passe-partout. Οι πλέον ευέλικτοι παρτενέρ,

Χρυσό Αριστείον 2013

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου, η απονομή των βραβείων Χρυσό Αριστείον

Όλα για το Κρασί


Το Elefsina Hotel πραγματοποιεί για πρώτη φορά σε συνεργασία με τη Genius in Gastronomy δυο σεμινάρια Γευσιγνωσίας Κρασιού!



Αθήνα, 3 Απριλίου 2013 Στις 17 και στις 24 Απριλίου, το Elefsina Hotel σε συνεργασία με την Genius in Gastronomy, προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία, τόσο για τους φίλους του κρασιού όσο και για τους επαγγελματίες της εστίασης. Δύο τρίωρες συναντήσεις που θα σας «μεθύσουν» με γνώση, ενώ η ειδίκευση του sommelier Γιώργου Λούκα θα σας αποκαλύψει όλα τα μικρά μυστικά θα θέλετε να ξέρετε για το κρασί.

Τετάρτη  17 Απριλίου – 19.00 με 22.00
 «Ποικιλίες και στυλ κρασιών»
Το πρώτο σεμινάριο κινείται σε τρεις εισαγωγικές θεματικές ενότητες, «Εισαγωγή στο κρασί», «Αρχές Γευσιγνωσίας» και «Κυριότερες ποικιλίες και στυλ κρασιών» και έχει σκοπό να θέσει τα θεμέλια για την βαθύτερη κατανόηση του κρασιού. Θα βοηθηθείτε ώστε να ανακαλύψετε

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr