Το κρασί στο τραπέζι
Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011
Excelsior Hotel, Θεσσαλονίκη
Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011
Excelsior Hotel, Θεσσαλονίκη
Καλωσορίζουμε το 2011 με -απαραίτητες- ενέσεις αισιοδοξίας. Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια παίζουν οι μικρές απολαύσεις.
Πιστοί σε αυτή τη λογική σχεδιάσαμε το σεμινάριο κρασιού της Wine Plus με τίτλο «Το κρασί στο τραπέζι».
Σας προτείνουμε γνώση ευχάριστη και «εύγευστη» που επιχειρεί να φωτίσει τη μουντή καθημερινότητα.
Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2010, στο σεμινάριο κρασιού της Wine Plus και με οδηγό την χημικό-οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα, θα μάθουμε:
Ø ποιες πληροφορίες της ετικέτας διευκολύνουν την επιλογή του κρασιού για το τραπέζι μας,
Ø πως και που θα φυλάξουμε με ασφάλεια τις αγαπημένες μας φιάλες μέχρι την ώρα της
απόλαυσής τους,Ø πότε ένα κρασί είναι έτοιμο για κατανάλωση, πως η ηλικία και η εσοδεία παραγωγής του