http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Νέα καμπάνια Άλτις από τη Solid

http://www.elais.gr/Imaginator/resources/uploads/091021/1114.jpg 
Στον «αέρα» βρίσκεται ήδη η πρώτη ταινία από τη νέα σπονδυλωτή καμπάνια Άλτις, δημιουργία της Solid, με κεντρικό μήνυμα «Μας νοιάζει να’ναι Άλτις».
Πρωταγωνιστές είναι όλοι οι άνθρωποι που εμπλέκονται στην αλυσίδα φροντίδας του Άλτις και η ιδέα του σεναρίου βασίζεται στην αποκάλυψη του τι υπάρχει τόσο μπροστά, όσο και πίσω από ένα μπουκάλι Άλτις. Στην πρώτη ταινία μπροστά από το μπουκάλι βρίσκεται μια περήφανη για τα γεμιστά της μαγείρισσα και πίσω από το μπουκάλι η επικεφαλής της γευσιγνωστικής ομάδας Άλτις. Η παραγωγή είναι της Χ-Rated.

Η ζάχαρη με βιταμίνη C θα φέρει την κερδοφορία από το 2012

 
 
Με όχημά της ένα πρωτοποριακό προϊόν για το οποίο βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με επιχειρηματίες του κλάδου της βιοτεχνολογίας από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ σχεδιάζει η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης να επιστρέψει στην κερδοφορία από το 2012.
Το βασικό «όπλο» της ΕΒΖ θα είναι η ζάχαρη με... βιταμίνη C σε περιεκτικότητα μέχρι 3%, αλλά και με αντιοξειδωτικά από ελληνικά φυτά, όπως η ρίγανη.
Στη βελτίωση των μεγεθών της εταιρίας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΒΖ, Χρυσόστομο Γερούκη, θα συμβάλει και η πτώση του λειτουργικού κόστους με περικοπές αποδοχών και μείωση προσωπικού.
Στόχος της εταιρίας για τη χρήση 2010-2011 στη χονδρική και τη λιανική είναι να διαθέσει 300.000

Διεύρυνση της σειράς Sweet Balance Γιώτης

Με πέντε νέους κωδικούς
http://www.sweetandbalance.gr/images/logo-jotis.png

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα των Sweet & Balance και δίνοντας έμφαση στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, η Γιώτης εμπλουτίζει τη σειρά με πέντε νέους κωδικούς: Τσηζκέικ φράουλα, mini σοκολατάκια, mousse σοκολάτα, τούρτα cookies και cream και σιρόπι σοκολάτας.
Η σειρά Sweet & Balance, όπως είναι γνωστό, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ολοένα αυξανόμενων ατόμων που ακολουθούν ισορροπημένο ή ειδικό διαιτολόγιο, ακόμη και για τον έλεγχο του σακχάρου, προσφέροντας περισσότερες επιλογές για ισορροπημένα και γευστικά επιδόρπια με υγιεινό προφίλ. Είναι η μόνη ελληνική ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη (GI) που συμβάλλουν στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr