http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Tα βρήκαν εργαζόμενοι - AB InBev στο Βέλγιο

ImageΤέλος στη 15μερη σχεδόν διαμάχη μεταξύ των εργαζομένων της Anheuscher Busch-InBev και της διοίκησης της εταιρείας φαίνεται ότι βάζει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών λίγο πριν το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.
Η τρίτη απόπειρα διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών ήταν και η ...φαρμακερή, αφού μετά τις αντιδράσεις των εργαζομένων που είχαν αποκλείσει δύο μονάδες της ζυθοποιίας στη χώρα με πύρινα μπλόκα και τείχος από ...μπίρες, η διοίκηση δέχτηκε να αποσύρει το σχέδιο που περιελάμβανε απολύσεις των 299 από τους συνολικά 2700 Βέλγους εργαζομένους της βιομηχανίας.
Όπως συμφωνήθηκε, οι ενώσεις των εργαζομένων μαζί με τη διοίκηση θα εργαστούν ώστε να εκπονήσουν ένα εναλλακτικό σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας που δε θα περιλαμβάνει απώλειες θέσεων απασχόλησης.
Η διοίκηση δεσμεύτηκε επίσης ότι θα δημιουργήσει ένα Εργατικό Συμβούλιο για όλους τους εργαζόμενους της πολυεθνικής στην Ευρώπη. 

Πηγή: agronews.gr 

Κρι Κρι: Ενδυνάμωση προϊόντων - ανανέωση εικόνας





Στην ενδυνάμωση των προϊόντων της και στην ανανέωση της εικόνας της προχωρά το 2010 η διοίκηση της εταιρίας Κρι Κρι. Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στα ατομικά παγωτά, η Κρι-Κρι φέτος θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση και απόλαυση στους μικρούς φίλους της εμπλουτίζοντας την γκάμα των παιδικών παγωτών με τον αγαπημένο σε όλα τα παιδιά ήρωα Ben 10 στα τυχερά κύπελλα με πολλά δωράκια και με το νέο ξυλάκι φράουλα & σοκολάτα φράουλα σε σχήμα καρδιάς, το Love U.
Επιπλέον, ενισχύονται η premium σειρά Ensticto, με τη νέα γεύση Ensticto Strawberry Fighter και η σειρά Master με το νέο ξυλάκι Αlmond chocolate για τους φανατικούς λάτρεις της σοκολάτας.

Στα Οικογενειακά παγωτά, η εταιρία προχωράει σε επαναλανσάρισμα όλων των παγωτών με νέες μοντέρνες συσκευασίες 1.100 ml και 2 lt, λανσάρεται ο νέος κωδικός Dolce Vita Καιμάκι 1.100 ml και ενισχύεται η ανερχόμενη κατηγορία των multipacks με δύο νέες πολυσυσκευασίες, τo Master mini ξυλάκι 0% και το Master mini ξυλάκι double caramel. 
Πηγή: www.euro2day.gr

Creta Farm: Συγχώνευση θυγατρικών


Σε συγχώνευση των θυγατρικών εταιρειών "ΤΕΤΟ-ΦΑΡΜΑ Α.Ε." και "ΦΑΡΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΒΕΕ" με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων του Κ.Ν. 2190/1920 και του Ν. 2166/1993, προχωρά η Creta Farm στο πλαίσιο της στρατηγικής αναδιάρθρωσης του ομίλου.Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με τις από 30.12.2009 αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων των προαναφερόμενων εταιρειών, αντικαταστάθηκαν οι από 29.09.2009 αποφάσεις τους σχετικά με την ημερομηνία Ισολογισμού Μετασχηματισμού των συγχωνευομένων εταιρειών, η οποία μετατέθηκε από 30.9.2009 σε 31.12.2009.Τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών όρισαν την Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Prime Audit Ε.Π.Ε. ως ελεγκτή του Ισολογισμού Μετασχηματισμού, η οποία και θα προβεί στην σύνταξη της σχετικής εκθέσεως για την διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων των συγχωνευομένων εταιρειών. Επίσης, τα διοικητικά συμβούλια των συγχωνευομένων εταιρειών ανέθεσαν στην ίδια ως άνω Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών να προβεί στην αποτίμηση και στον προσδιορισμό της σχέσης ανταλλαγής των μετοχών των δύο Εταιρειών.Η συγχώνευση τελεί υπό την αίρεση της έγκρισής της από τις Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων των εταιρειών και τις αρμόδιες εποπτικές αρχές. Η εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την εξέλιξη της διαδικασίας σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και κανονισμούς.Με την σχεδιαζόμενη συγχώνευση, ο όμιλος της Creta Farm υλοποιεί ένα μεσομακροπρόθεσμο στρατηγικό σχέδιο αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης και εκτιμά ότι η ολοκλήρωση της συγχώνευσης θα δράσει θετικά στην ανάπτυξη του ομίλου επ΄ ωφελεία των μετόχων, των πελατών και των εργαζομένων της, καταλήγει η ανακοίνωση. 
Πηγή: capital.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr