http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Μαθήματα Μαγειρικής για μαγείρισσες και μάγειρες με ζωηρή γαστριμαργική περιέργεια



 Ελληνική δημιουργική κουζίνα

Τετάρτη 4 & 11 Μαΐου 2011

Hyatt Regency Thessaloniki


Στον καινούργιο κύκλο Μαθημάτων Μαγειρικής της Wine Plus, με τίτλο «Ελληνική δημιουργική κουζίνα» θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη νέα ελληνική κουζίνα, όπως διαμορφώνεται από τις επιδράσεις που δέχτηκε στο πέρασμα του χρόνου, αλλά και τις σύγχρονες μαγειρικές τάσεις. Εμπνευσμένος δημιουργός και πολύτιμος οδηγός μας ο Κώστας Αραμπατζής Executive Chef του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki.

Η ελληνική κουζίνα, η καθημερινή μεσογειακή κουζίνα, η αστική κουζίνα των πρώτων μεταπολεμικών χρόνων της ευμάρειας, αλλά και το πολύχρωμο, ευωδιαστό μωσαϊκό από τις ποικίλες τοπικές γεύσεις, θα μας απασχολήσουν στον νέο κύκλο Μαθημάτων Μαγειρικής που

1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ποιότητα των Βιολογικών Προϊόντων

 

Το Food Quality and Health Association (Ολλανδία), το Institute of Chemical Technology (Τσεχία) και το Technology Platform Organics (TPOrganics) διοργανώνουν το 1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ποιότητα και την Υγιεινή των Βιολογικών Προϊόντων, 18 – 20 Μαΐου, Πράγα, Τσεχία. Οι διοργανωτές του Συνεδρίου προσκαλούν ερευνητές στον τομέα της ποιότητας και υγιεινής των βιολογικών τροφίμων, εκπροσώπους Εθνικών και Διεθνών Φορέων, Οργανισμούς Πιστοποίησης και εκπροσώπους της Βιομηχανίας Τροφίμων να παρευρεθούν.
Το Συνέδριο θα εστιάσει στις τελευταίες εξελίξεις της Έρευνας σχετικά με την Ποιότητα και την Υγιεινή

ΚΤΗΜΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ «ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ»


Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο «Ανοιξιάτικο Κάλεσμα» του Κτήματος Βασιλείου στο Κορωπί (1ο χλμ. Λεωφ. Κορωπίου – Μαρκοπούλου), το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου 2011 για να δοκιμάσουμε τις νέες εσοδείες των κρασιών του Κτήματος Βασιλείου (www.vassilioudomaine.gr) και του Κτήματος Νέμειον (www.nemeionestate.gr).

Το οινοποιείο μας θα είναι ανοιχτό και τις δύο ημέρες από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα για γευσιγνωσία των οινόφιλων στις νέες εσοδείες όλων των γνωστών ετικετών των δύο κτημάτων όπως οι Αμπελώνες Βασιλείου 2010, Fume Αμπελώνες Βασιλείου 2010, Ρετσίνα, Δοκιμές Ροζέ 2010, Νεμέα 2008, Κτήμα Νέμειον 2005, Ηγεμών 2006 κ.α., ξενάγηση στους χώρους οινοποίησης και τα κελάρια, προβολή ντοκυμαντερ γύρω από το κρασί και την οινική παράδοση της περιοχής αλλά και ειδικές τιμές και προσφορές για τις αγορές οίνων και αξεσουάρ κρασιού.

Το Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι μην χάσετε τις ομιλίες των δύο εξαιρετικών οικονομολόγων, κ.κ. Θανάση Βασίλαινα και Γιάννη Κατσογιάννη, οι οποίοι θα αναπτύξουν θέματα της

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr