http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Nέο “βιολογικό λογότυπο”


Δικαιώθηκε η επιλογή της ομάδας του foodandbeverage-gr.blogspot.com και μαζί με 130.000 Ευρωπαίους πολίτες επιλέξαμε το καλύτερο -ανάμεσα σε 3- βιολογικό λογότυπο, το οποίο και θα φέρουν υποχρεωτικά όλα τα ευρωπαϊκά βολογικά προϊόντα. Τα εισαγόμενα προϊόντα θα το φέρουν προαιρετικά.


Kellogg’s Nutri-Grain σε 3 γεύσεις

Kellogg’s Nutri-Grain Chocolate Bar
 
Μαλακό χρυσοψημένο σνακ από σιτάρι,
βρώμη ολικής άλεσης και γέμιση σοκολάτας.

Kellogg’s Nutri-Grain Apple Bar

Μαλακό χρυσοψημένο σνακ από σιτάρι,
βρώμη ολικής άλεσης και γέμιση μήλου.


Kellogg’s Nutri-Grain Strawberry Bar

Μαλακό χρυσοψημένο σνακ από σιτάρι,
βρώμη ολικής άλεσης και γέμιση φράουλας.

 Προτείνουμε σοκολάτα και φράουλα!!!

Ατλάντικ: Εγκαίνια νέου καταστήματος στην Πάρο

Το νέο της κατάστημα στην Πάρο εγκαινίασε σήμερα η Ατλάντικ, συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία και την υλοποίηση του επιχειρησιακού της σχεδιασμού. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με το νέο κατάστημα διευρύνεται το δίκτυο της εταιρείας και ισχυροποιείται η παρουσία της στις νησιωτικές περιοχές εξυπηρετώντας το καταναλωτικό κοινό το οποίο είναι ιδιαίτερα αυξημένο στις περιοχές αυτές κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.Όπως ανέφερε σχετικά ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Μανώλης Αποστόλου: "Το κατάστημα της Πάρου είναι το πρώτο από τα καταστήματα που σκοπεύουμε να ανοίξουμε μέσα στο 2010 στο πλαίσιο της αναπτυξιακής μας πολιτικής και εντάσσεται πλήρως στη νέα φιλοσοφία και εταιρική μας ταυτότητα την οποία πρόσφατα παρουσιάσαμε". Το κατάστημα της Πάρου το οποίο θα εξυπηρετεί πελάτες λιανικής βρίσκεται στην περιφερειακή οδό Νάουσας στη θέση Ξηροπόταμος ενώ η έκτασή του ανέρχεται σε 200 τ.μ. σύμφωνα και με την προβλεπόμενη νομοθεσία. Παράλληλα το κατάστημα διαθέτει και αποθηκευτικούς χώρους 220 τ.μ. καθώς και άνετο παρκινγκ 100 θέσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Το κατάστημα της Πάρου απασχολεί 25 εργαζόμενους οι οποίοι θα βρίσκονται πάντα στην υπηρεσία των πελατών να τους προσφέρουν "τα καλύτερα από την καρδιά τους". Στο κατάστημα θα διατίθενται όλοι οι επώνυμοι κωδικοί ισχυρής ζήτησης καθώς και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Ο άρτιος εξοπλισμός του και οι σύγχρονες υποδομές του εγγυώνται τις βέλτιστες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας για τη διατήρηση των προϊόντων. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι με το νέο κατάστημα στην Πάρο η atlantic επεκτείνει το δίκτυό της το οποίο πλέον αριθμεί 147 super market atlantic, 20 Ατλάντικ Cash & Carry για την εξυπηρέτηση του δικτύου χονδρικής και 688 καταστήματα franchise ΑΡΙΣΤΑ μέσω των οποίων καλύπτει το σύνολο σχεδόν της ελληνικής επικράτειας. Παράλληλα με την σταδιακή αισθητική αναβάθμιση των υπαρχόντων καταστημάτων στο πλαίσιο της νέας εταιρικής ταυτότητας των super market atlantic, σημειώνεται ότι προετοιμάζεται και σύντομα θα ανοίξει τις πόρτες του ακόμα ένα κατάστημα atlantic στο Δήλεσι.
Πηγή: capital.gr

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ LANGUEDOC ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ PINOT NOIR

Διάφορες πλευρές στο Languedoc κατηγορήθηκαν για την πώληση "μαιμού' Pinot Noir στην εταιρεία Ernest & Julio Gallo για την ετικέτα τους Red Bicyclette, αποκομίζοντας εκατομμύρια €uro.Σύμφωνα με έρευνα που κράτησε πάνω από ένα χρόνο, ο Γάλλος εισαγγελέας Francis Battut, κλήτευσε τους κατηγορούμενους πριν το τριμελές δικαστήριο στη Carcassonne προτείνει ποινές φυλάκισης και βαριά πρόστιμα.Οι 13 κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων υπάρχουν υψηλόβαθμα στελέχη από δυο οινοποιεία και πέντε συνεταιρισμούς, όπως επίσης και οι negociant Ducasse και η κοινοπραξία Sieur d'Arques.Τα στελέχη της Sieur d'Arques, αρνούνται τη κατηγορία ότι γνώριζαν πως το κρασί που πωλούσαν στους Αμερικανούς πελάτες τους δεν ήταν Pinot Noir, ακόμα και αν ένας από τους οινοπαραγωγούς της εταιρείας το παραδέχεται.
Μεταξύ 2006 και 2008 η Sieur d'Arques πούλησε 135.000 εκατόλιτρα vin de Pays d'Oc με ετικέτα Pinot Noir στην E&J Gallo για 4 εκατομμύρια €uro.
Tην ίδια στιγμή η συνολική παραγωγή των προμηθευτών αυτών των εμπόρων, υπολογίζεται σε 15.000 εκατόλιτρα το χρόνο. Ο εισαγγελέας λέει ότι η υπόθεση αποδεικνύει ότι οι εμπλεκόμενοι γνώριζαν ότι γινόταν νοθεία με τα μικρότερου κόστους κρασιά Merlot και Syrah.  Οι ποινές που προτάθηκαν πλησιάζουν τις ψηλότερα επιτρεπόμενες: Ένας χρόνος φυλάκισης και χρηματικό πρόστιμο 40.000€ για τον broker Claude Courset της Ducasse, 180.000€ για την Sieur d'Arques και διάφορες ποινές και πρόστιμα για τους υπόλοιπους. "Δεν αρκεί μόνο που οδηγούμαστε σε απώλεια εμπιστοσύνης εις βάρος των Γάλλων προμηθευτών αλλά οι Αμερικανοί πελάτες μπορεί να ζητήσουν αποζημιώσεις και εγγυήσεις από τη Γαλλική κυβέρνηση" λέει ο Battut. Αντιπρόσωπος της Gallo λέει μόνο ότι θα περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ καμία δήλωση δεν έγινε από πλευράς της Sieur d'Arques.
Η απόφαση του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί στις 17 Φεβρουαρίου.

Πηγή: krasiagr.blogspot.com

AR REZOS imports: Συνεργασία με Johnson&Johnson και BINGO ΑΕΒΕ



Η εταιρεία AR REZOS imports ανέλαβε ως ειδικός συνεργάτης τη διανομή των προιόντων της εταιρείας Johnson&Johnson για τις περιοχές της Αχαίας, της Ηλείας και της Κεφαλλονιάς, αυξάνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες της.


Η εταιρεία AR REZOS imports ανέλαβε, επίσης, τη διανομή των προιόντων BINGO ως ειδικός συνεργάτης για τις περιοχές της Αχαίας και της Ηλείας.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr