http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Η προστασία της μελισσοκομίας και το «πρασίνισμα» της ΚΑΠ σήμερα στο Συμβούλιο υπουργών Γεωργίας

 
Τα προβλήματα υγείας των μελισσών καθώς και η βιώσιμη διαχείριση των φυσικών πόρων σε συνδυασμό με τις δράσεις αντιμετώπισης των κλιματικών αλλαγών, και πως μπορούν αυτά να χρηματοδοτηθούν από την ΚΑΠ μετά το 2013, αναμένεται να κυριαρχήσουν στην σημερινή συνάντηση των υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της Ε.Ε., οι οποίοι θα συνεδριάσουν στις Βρυξέλλες υπό την προεδρία του Ούγγρου υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Sándor Fazekas. Παρόντες με την ελληνική αντιπροσωπεία θα είναι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστας Σκανδαλίδης, και η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων, κα Γεωργία Μπαζώτη.
Η συνεδρίαση του Συμβουλίου θα εξετάσει κυρίως γεωργικά θέματα και θα ξεκινήσει, από τις 11.00 ώρα Βελγίου, με την παρουσίαση των προτεραιοτήτων της Ουγγρικής προεδρίας για τους τομείς της γεωργίας και αλιείας, για τους επόμενους έξι μήνες σε δημόσια συνεδρίαση. Ακολούθως, το

Copa-Cogeca: Οι συνεταιρισμοί κινητήρια δύναμη για την ανταγωνιστικότητα του αγροτοδιατροφικού τομέα

 
Τον σημαντικό ρόλο των οργανώσεων παραγωγών, όπως οι συνεταιρισμοί, ως κινητήρια δύναμη για την εξασφάλιση ενός Ευρωπαϊκού ανταγωνιστικού αγροτοδιατροφικού τομέα τόνισαν οι επικεφαλής των κεντρικών αγροτοσυνεταιριστικών οργανώσεων Copa και Cogeca, κατά την διάρκεια συνάντησης με τον υπεύθυνο για την ανταγωνιστικότητα Επίτροπο Almunia. Επίσης, απεύθυναν έκκληση για επείγουσες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην πολιτική ανταγωνισμού της Ε.Ε.
Ο πρόεδρος της Cogeca, κ. Paolo Bruni, επισήμανε «Οι συνεταιρισμοί είναι η κύρια μορφή των οργανώσεων παραγωγών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η ανάγκη για την προώθησή τους έχει τεθεί ψηλά στην πολιτική ατζέντα εν μέσω της τρέχουσας οικονομικής κρίσης. Χαιρετίζουμε το γεγονός ότι

“Περί Μαγειρικής”


Ομαδική έκθεση
Επιμέλεια: Μπία Παπαδοπούλου
10 Ιανουαρίου 2011 έως 2 Φεβρουαρίου 2011


Εγκαινιάζεται στις 10 Ιανουαρίου 2011 στην αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος, στην Ακρόπολη, η ομαδική έκθεση με τίτλο «Περί μαγειρικής» που επιμελείται η ιστορικός τέχνης Μπία Παπαδοπούλου.

Συμμετέχουν οι: Μανώλης Αναστασάκος, Μαργαρίτα Βασιλάκου, Steffi Jungling, Μανώλης Ζαχαριουδάκης, Γιάννης Ζιώγας, Χάρης Κοντοσφύρης, Γιώργος Κυπρής, Ανδρέας Λόλης,

Η Creta Farms επεκτείνεται σε πέντε νέες αγορές

http://www.euro2day.gr/dm_pictures/cretafarm-180_76576_209295.jpg 
Σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη αλλαντοβιομηχανία της Ευρώπης, την Grandi Salumifici Italini προχώρησε η Creta Farms, βάσει της οποίας η ελληνική εταιρεία επεκτείνεται πλέον σε 14 αγορές.
Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Creta Farms αποκτά πρόσβαση σε πέντε νέες αγορές και συγκεκριμένα της Ιταλίας και της Ελβετίας, της Αυστρίας, της Σλοβένιας και της Κροατίας. Η συμμαχία αποτελεί ορόσημο για την Creta Farms, καθώς περιλαμβάνει τη δραστηριοποίησή της σε νευραλγικής σημασίας αγορές, όπως αυτή της Ιταλίας μέσα στο 2011, και της Ελβετίας, της Αυστρίας, της Σλοβενίας και της Κροατίας μέσα στο 2012.
Η Creta Farms με την Grandi Salumifici Italiani θα διαθέσουν τα προϊόντα της Creta Farms μέσω της νέας

Η Berry Bros & Rudd αποχωρεί από τη Β.Σ. Καρούλιας

 
Η Berry Bros & Rudd αποχωρεί από τη Β.Σ. Καρούλιας

Η Berry Bros & Rudd Λονδίνου, μετά την πώληση του Cutty Sark, αποφάσισε να αποχωρίσει από την εταιρεία διανομών τους στην Ελλάδα, την Β.Σ. Καρούλιας.
Η Β.Σ. Καρούλιας είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες οίνων και ποτών στην Ελλάδα και αναπτύχθηκε τα τελευταία 20 χρόνια από τη διοίκησή της, με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλo Χρήστο Αργυρού. Ο τελευταίος μέσω της ΙΜΑ Α.Ε., προχώρησε στην εξαγορά της Β.Σ.Κ. και πρότεινε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της B.B&R., Hugh Sturges, να παραμείνει στο Δ.Σ. της Β.Σ.Κ. αναλαμβάνοντας Πρόεδρος μετά τη συνταξιοδότηση του νυν Προέδρου, Tony Easter. Ο Χρήστος Αργυρού θα διατηρήσει τη θέση του στην Επιτροπή Στρατηγικής της B.B&R. στο Λονδίνο και η Β.Σ.Κ.

Οδηγός Σούπα

Αγαπητοί μας φίλοι,
Καινούργια χρονιά, καινούργια όνειρα και δημιουργίες!
Σας ευχόμαστε από καρδιάς, υγεία, αγάπη και προσωπική και επαγγελματική ευημερία.
 
Προτείνουμε να ξεκινήσουμε το 2011 με ένα τεύχος αφιερωμένο στη σούπα.
 
  • Ιστορία
  • Γαρνιτούρες και συνοδευτικά
  • Είδη σούπας
  • Είδη Ζωμών
  • Οινομαγειρεία
  • Διατροφική αξία
 
Αφήσαμε το κρασί εκτός, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν συνδυάζονται πολύ εύκολα, αν όμως θα θέλατε να συνδυάσετε τη σούπα σας με κρασάκι, προτιμήστε από Viognier η Sauvignon Blanc

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr