http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Σήμα Cretacert για τα κρητικά αγροτικά προϊόντα


 
Η παρουσίαση του εγχειριδίου και των προδιαγραφών του φορέα CRETACERT και η έναρξη των διαδικασιών εγγραφής των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων εμπορίας, συσκευασίας και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων για την απόκτηση του σήματος CRETACERT πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 2 Οκτωβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Κρήτης, στα πλαίσια της έκθεσης ΚΡΗΤΗ 2010.

Ο Φορέας Διαχείρισης της Φήμης των Κρητικών Αγροτικών προϊόντων CRETACERT σε κοινή συνέντευξη τύπου με την TUV HELLAS (TUV NORD) A.E., ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για τη σηματοδότηση των επιχειρήσεων με το σήμα CRETACERT.
Όπως τονίστηκε η διαδικασία σηματοδότησης των Κρητικών επιχειρήσεων ξεκινάει άμεσα με τα

Το ελληνικό γιαούρτι κατακτά τις ΗΠΑ

 
Το ελληνικό γιαούρτι κατακτά τις ΗΠΑ
Το Eλ Ντοράντο του φαίνεται πως βρίσκει το ελληνικό γιαούρτι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς μετά τη σημαντική επιτυχία που σημειώνει εκεί το Total της ΦΑΓΕ τα τελευταία χρόνια, ήρθε η σειρά για το λανσάρισμα δύο νέων ελληνικών γιαουρτιών, από την Kraft Foods και την Γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος.
Η Kraft, ένας μη παραδοσιακός παίκτης στα γαλακτοκομικά, λάνσαρε αυτόν τον μήνα μία σειρά από ελληνικά γιαούρτια υπό το brand name Athenos, της ομώνυμης εταιρείας τροφίμων της οποίας είναι ιδιοκτήτρια. Το γιαούρτι κυκλοφορεί σε πέντε κωδικούς, απλό, με μέλι, με φράουλα, με ροδάκινο και

Κ. Σκανδαλίδης: Πρότυπο για νέο αγροτοδιατροφικό μοντέλο η «Δωδώνη»

 
«Θέληση δική μου και του υπουργείου, είναι η γαλακτοβιομηχανία “Δωδώνη” να συνεχίσει σαν μεγάλη πρότυπη μονάδα παραγωγής και μεταποίησης και να αποτελεί τον πυρήνα της μεγάλης παρέμβασης για το νέο αγροτοδιατροφικό μοντέλο, που πρέπει η χώρα μας να προβάλλει σε κάθε Περιφέρεια ξεχωριστά. Να γίνει ένα πρότυπο ανάπτυξης των πιστοποιημένων και πρότυπων προϊόντων που θα σημάνουν, όχι μόνο την ανταγωνιστικότητα για την οικονομία μας, αλλά την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την αυτάρκεια της τοπικής οικονομίας» τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, το Σάββατο από τα Γιάννενα.
Οι δηλώσεις του υπουργού έγιναν κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, λίγο πριν

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr