http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

www.greektourism2020.gr

Το www.greektourism2020.gr είναι ο νέος χώρος δημόσιας διαβούλευσης στο διαδίκτυο με θέμα τον τουρισμό. Ο κάθε ενδιαφερόμενος, απλός πολίτης, εκπρόσωπος τουριστικής επιχείρησης ή μέλος της ευρύτερης τουριστικής οικονομίας, μπορεί να σχολιάσει / καταθέσει προτάσεις που αφορούν σε καίρια θέματα του τουρισμού, όπως η Διαχείριση Κρίσεων, η Διοικητική Διάρθρωση του Ελληνικού Τουρισμού, το Περιβάλλον και οι Κλιματικές Αλλαγές, η Επικοινωνιακή Στρατηγική, η Επιστημονική Υποστήριξη του Τουρισμού κ.ά.

Το www.greektourism2020.gr έχει σκοπό να προσφέρει ένα βήμα ελεύθερης έκφρασης των ενδιαφερομένων, από το οποίο και σε συνδυασμό με ανάλογες δράσεις δημόσιας διαβούλευσης, θα προκύψει σειρά αναπτυξιακών προτάσεων για την τουριστική οικονομία της χώρας μας.

Η δημιουργία της ιστοσελίδας εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο δράσεων του ΣΕΤΕ για την πρωτοβουλία "Ελληνικός Τουρισμός 2020". Με το πέρας των συζητήσεων και όταν οι διάφορες απόψεις αποκρυσταλλωθούν σε προτάσεις στρατηγικής, θα προταθεί ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο, το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει την κοινωνικά αποδεκτή Λευκή Βίβλο για την ανάπτυξη της ελληνικής τουριστικής οικονομίας.

Ο ΣΕΤΕ καλεί κάθε ενδιαφερόμενο για τον τουρισμό, να επισκεφθεί την ιστοσελίδα και να καταθέσει τις απόψεις του.

Αποκλειστικός χορηγός της πρωτοβουλίας είναι η Eurobank.

Τατιάνα Ρόκου - Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr