http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Food safety management system ISO 22000

Το ISO 22000 εφαρμόζεται σε επιχειρήσεις που παρασκευάζουν, μεταποιούν, παράγουν, συσκευάζουν, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν ή πωλούν τρόφιμα, με λίγα λόγια σε συσκευαστήρια, βιομηχανίες τροφίμων, εστιατόρια, ξενοδοχεία, χώρους μαζικής εστίασης κλπ. Σύμφωνα μάλιστα με τη νομοθεσία, είναι υποχρεωτική η εφαρμογή του ISO 22000 σε επιχειρήσεις ζωοτροφών (ΦΕΚ 2422/08). Το σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για τη σωστή λειτουργία ενός συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το ISO 22000.

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος

  • Να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες τις βασικές αρχές και απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000:2005 και πώς αυτές ενσωματώνονται στα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.
  • Να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τα οφέλη από την εφαρμογή Συστήματος  Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων. 
  • Να μάθουν πως γίνεται η παρακολούθηση & η τήρηση ενός Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων. Ταυτόχρονα να γνωρίσουν μεθόδους βελτίωσης των Συστημάτων Διαχείρισης.
  • Να μάθουν πως διεξάγονται εσωτερικές επιθεωρήσεις βάση του προτύπου ISO 19011.
“Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων με το ISO e-XPERT έχει  μοναδικά πλεονεκτήματα χρόνου και κόστους. ”

Βουτιά στην απόλαυση με τη ΓΙΩΤΗΣ

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr