http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Hot dog και Calzone από την Κανακι.


Τα Mini Hot Dogs είναι φτιαγμένα με τη νέα αφράτη Ζύμη με προζύμι ΚΑΝΑΚΙ, νόστιμα λουκάνικα, πικάντικη μουστάρδα και σάλτσα από ώριμες ντομάτες. Κάθε Mini Hot Dog είναι από μόνο του μια χορταστική απόλαυση που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι.
Βάρος Προϊόντος: 800g.



Τα Mini Calzone Cheese Delight είναι φτιαγμένα με τη νέα Ζύμη με προζύμι ΚΑΝΑΚΙ. Η γέμιση τους από μια ποικιλία από εκλεκτά τυριά, που λιώνουν αργά για να ενωθούν αρμονικά με μια νόστιμη σάλτσα από διαλεχτές ώριμες ντομάτες, θα σας χαρίσει απόλαυση.
Κάθε συσκευασία περιέχει 12-14 τεμάχια.
Βάρος Προϊόντος: 700g.



Τα Mini Calzone ήρθαν για να σας χαρίσουν maxi απόλαυση. Φτιαγμένα με τη νέα Ζύμη με προζύμι ΚΑΝΑΚΙ, φυλακίζουν όλη τη γεύση μιας πίτσας σε μία μπουκιά! Τα Mini Calzone Classic είναι φτιαγμένα από μια ποικιλία από εκλεκτά τυριά και νόστιμο καπνιστό φιλέτο που δένουν αρμονικά με μια σάλτσα από διαλεχτές ώριμες ντομάτες και να σας χαρίσουν απόλαυση.
Κάθε συσκευασία περιέχει 12-14 τεμάχια.
Βάρος Προϊόντος: 700g.



Τα Mini Calzone ήρθαν για να σας χαρίσουν maxi απόλαυση. Φτιαγμένα με τη νέα Ζύμη με προζύμι ΚΑΝΑΚΙ, φυλακίζουν όλη τη γεύση μιας πίτσας σε μία μπουκιά! Τα Mini Calzone Μεσογειακά παντρεύουν όλη τη σοφία της Μεσογείου στα υλικά τους: εκλεκτή μυζήθρα ανακατεμένη με ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες και πράσινες πιπεριές. Μια γεύση που θα μιλήσει απευθείας στην καρδιά σας!
Βάρος Προϊόντος: 700g.

Μαστίχα Χίου σε σοκολάτα;;; Και όμως... εξαιρετική γεύση!!!



Η ΙΟΝ παρουσιάζει μια νέα σοκολάτα υγείας με φυσική μαστίχα. Το άρωμα της φυσικής μαστίχας Χίου και η ιδιαίτερα πλούσια και εξευγενισμένη γεύση της σοκολάτας Υγείας ΙΟΝ συνδυάζονται αρμονικά και δημιουργούν μια πρωτόγνωρα απολαυστική σοκολάτα.

Το άρωμα της μαστίχας προέρχεται από φυσικό μαστιχέλαιο το οποίο προμηθεύεται η ΙΟΝ από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου. Αυτός είναι και ο λόγος που η συσκευασία της νέας σοκολάτας φέρει την σφραγίδα της αυθεντικότητας από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου. Η μαστίχα Χίου είναι ένα αμιγώς Ελληνικό προϊόν γνωστό σε όλο τον κόσμο, για την μοναδική γεύση και τις ιδιότητές του.

Η σοκολάτα ΙΟΝ με Μαστίχα Χίου διατίθεται στην γνωστή πλάκα των 100 γραμμαρίων και είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Φεβρουάριο του 2009. Δοκιμάστε την οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή μετά από ένα πλούσιο γεύμα, με τον καφέ σας και αφήστε το φυσικό άρωμα της μαστίχας και την λεπτή υφή της σοκολάτας Υγείας ΙΟΝ να πλημμυρίσουν  απολαυστικά την γεύση σας.


F&B-Gr: Στην αρχή ούτε που να την δούμε δνε θέλαμε... μετά όμως απο μηνύματα αναγνωστών του Νο1 blog μας... τη δοκιμάσαμε και μας εξέπληξε η εξαιρετική γεύση που αφήνει στον ουρανίσκο η μαστίχα καθώς λιώνει η σοκολάτα.. Μπράβο βρε...ΙΟΝ!!!

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr