http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Χάρτης Γεύσεων



Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Αποθήκη Γ, Λιμάνι Θεσσαλονίκης

ωράριο λειτουργίας: 12.00 - 21.00
Μη χάσετε τη μεγάλη συνάντηση του κρασιού στη Θεσσαλονίκη!

Σιγουρευτείτε ότι δεν θα χάσετε τον Χάρτη των Γεύσεων, την οινική εκδήλωση της χρονιάς που διοργανώνει η Wine Plus το Σαββατοκύριακο 20 - 21 Δεκεμβρίου 2009 (ωράριο λειτουργίας: 12.00 - 21.00), στη γνωστή Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.
 
Καθώς το αγαπημένο οινικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, φέτος θα φιλοξενήσει περισσότερους από 90 έλληνες οινοποιούς και εισαγωγείς κρασιών, θα έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε τις οινικές σας γνώσεις, δοκιμάζοντας κορυφαίες ετικέτες από ολόκληρο τον ελληνικό αμπελώνα, αλλά και διάσημες αμπελουργικές περιοχές της υφηλίου. Συγχρόνως θα ενημερωθείτε για τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του κρασιού, θα συνομιλήσετε με τους ίδιους τους οινοποιούς, θα γνωρίσετε καινούργιους παραγωγούς στην πρώτη τους εμφάνιση.

Αν διψάτε για… μόρφωση, φροντίστε να παρακολουθήσετε τις άκρως ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις του Χάρτη των Γεύσεων. Φέτος επίσης, συνεχίζοντας την περυσινή πρωτοβουλία της διοργάνωσης ενός bazzar με τη μορφή της «δημοπρασίας» κρασιών, μας προτείνει το Wine Plus

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr