http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Η Κρι Κρι αναλύει τον όρο «γάλα ημέρας», πρώτη ύλη πλέον των γιαουρτιών της

«Γάλα που ταξιδεύει ελάχιστα, υφίσταται ελάχιστη επεξεργασία και γίνεται γιαούρτι σε 24 ώρες»

Η σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για το λανσάρισμα των γιαουρτιών με 100% ελληνικό γάλα ημέρας, πληροφορία που είχε ήδη δημοσιεύσει το Daily Fax από την προηγούμενη εβδομάδα.
Στην ανακοίνωσή της, η Κρι Κρι αναλύει τον όρο «γάλα ημέρας», αναφέροντας ότι αυτό συλλέγεται καθημερινά από τις κοντινές φάρμες του νομού Σερρών. Και συνεχίζει: «Η Kρι Kρι εξελίσσει την παράδοση παράγοντας γιαούρτι μέσα σε 24 ώρες από ολόφρεσκο γάλα

Οrexis team... απολαύστε!


 

12 – 19 Μαρτίου To ΑΙΓΛΗ Εστιατόριο παρουσιάζει την κουζίνα της Αρκαδίας




ΑΙΓΛΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ (2).jpg













Η Άνοιξη έκανε τον ερχομό της και το ΑΙΓΛΗ Εστιατόριο μας ταξιδεύει τον μήνα Μάρτιο, Νότια, στην περιοχή της Αρκαδίας. Με πλώρη τον 4ο προορισμό του, το γαστριμαργικό αφιέρωμα σε αγαπημένες τοπικές κουζίνες - «Όλη Η Ελλάδα Στο Πιάτο!», μας ξεναγεί από τις 12 έως τις 19 Μαρτίου στον γευστικό χάρτη της Αρκαδίας, μέσα από ένα ειδικό μενού 5 πιάτων με 3 ποτήρια κρασί / άτομο – στην τιμή των 25,00€/ άτομο.

ο σεφ του ΑΙΓΛΗ, Μάκης Κοντοκώστας
Η Τασία Μηλιώνη, μαγείρισσα στο εστιατόριο του πολυχώρου «Αρκαδιανή»,  παρέα με τον σεφ του ΑΙΓΛΗ Εστιατόριο, Μάκη Κοντοκώστα και σε συνεργασία με τη Βιοτεχνία

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ 1-3 Μαρτίου

ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ 2013 (ARISTION 2013) - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο 5ος Διαγωνισμός ποιότητας ελαιολάδου στα πλαίσια της 5ης Ελαιοτεχνία 2013. Έλαβαν μέρος 66 δείγματα-προϊόντα.  

Η Παραδοσιακή Ελληνική Κουζίνα με ... "άλλη ματιά", από τους "OREXIS"



Το σύγχρονο και δημιουργικό προφίλ της ελληνικής κουζίνας, παρουσίασε η νέα γαστρονομική ομάδα "OREXIS" (www.orexis-team.gr ) στο δεύτερο "GastroMolecular Party", που φιλοξένησε το "GALAXY Restaurant - Bar" του ξενοδοχείου "Hilton", στην Αθήνα στις 9 Φεβρουαρίου.
Μετά τη Θεσσαλονίκη και το "Cocktail Bar", όπου οι "OREXIS" έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση, ήταν η σειρά της Αθήνας να γνωρίσει και να γευτεί τις ανατρεπτικές δημιουργίες του Γρηγόρη Χέλμη και του Δημήτρη Παμπόρη, των δύο Chef που τολμούν να

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr