«Γάλα που ταξιδεύει ελάχιστα, υφίσταται ελάχιστη επεξεργασία και γίνεται γιαούρτι σε 24 ώρες»
Η σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι προχώρησε σε
επίσημη ανακοίνωση για το λανσάρισμα των γιαουρτιών με 100% ελληνικό
γάλα ημέρας, πληροφορία που είχε ήδη δημοσιεύσει το Daily Fax από την
προηγούμενη εβδομάδα.
Στην ανακοίνωσή της, η Κρι Κρι
αναλύει τον όρο «γάλα ημέρας», αναφέροντας ότι αυτό συλλέγεται
καθημερινά από τις κοντινές φάρμες του νομού Σερρών. Και συνεχίζει: «Η
Kρι Kρι εξελίσσει την παράδοση παράγοντας γιαούρτι μέσα σε 24 ώρες από
ολόφρεσκο γάλα