http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::coffee news:: Nestle: Προληπτική ανάκληση γυάλινης συσκευασίας ποκιλιών καφέ.

http://elliebrown.files.wordpress.com/2010/03/nestle.gif
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, παρατηρήθηκε ότι μεμονωμένες συσκευασίες αυτού του τύπου είναι πιθανόν να σπάσουν κατά τη διαδικασία της μεταφοράς και αυτό δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό λόγω του αδιαφανούς, πλαστικού περιβλήματος

Η Nestle ανακαλεί εθελοντικά και για προληπτικούς λόγους τη γυάλινη συσκευασία 100 g με αδιαφανές, πλαστικό περίβλημα σε ολόκληρο το βάζο των ακόλουθων ποικιλιών καφέ: Alta Rica, Alta Rica Decaff, Cap Colombie, Suraya και Espresso.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, παρατηρήθηκε ότι μεμονωμένες συσκευασίες αυτού του τύπου είναι πιθανόν να σπάσουν κατά τη διαδικασία της μεταφοράς και αυτό δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό λόγω του αδιαφανούς, πλαστικού περιβλήματος, με αποτέλεσμα την πιθανότητα να περιέχουν μικρά κομμάτια γυαλιού.

Για καθαρά προληπτικούς λόγους η εταιρία αποφάσισε να αποσύρει τις συγκεκριμένες συσκευασίες από όλα τα σημεία πώλησης. Η ανάκληση αυτή αφορά μόνο σε προϊόντα της συγκεκριμένης γυάλινης συσκευασίας. Όλες οι υπόλοιπες συσκευασίες είναι απολύτως ασφαλείς.
imerisia.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr