

Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνεται βάσει την οικογενειακή κατάσταση και ηλικία.
Οι θέσεις που προσφέρονται στα Βartenders Τraining Program και Barista Training Program:
Bartenders Training Program
Πρόγραμμα εκπαίδευσης μπάρμαν.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να εργαστούν σε μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία μία αγορά που ακόμα ζητά εργατικό δυναμικό.
Barista Training Program
Πρόγραμμα εκπαίδευσης μπουφετζή(παρασκευαστή ροφημάτων καφέ).
Οι συμμετέχοντες μπορούν να εργαστούν σε καφέ, εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα ταχεία εστίασης επίσης μία αγορά που ζητά ακόμα εργατικό δυναμικό.
Στείλτε μας μια επαφή( http://baracademy.gr/contact.php ) μεσω του website με την ενδειξη "Ολοι μαζί η Ελλάδα μπορεί" ή πάρτε μας τηλ στο 2106470030








Το μέγεθος της εγχώριας κατανάλωσης των συσκευασμένων φρυγανιών παρουσίασε μικρές ετήσιες διακυμάνσεις, τη χρονική περίοδο 1995 - 2008, ενώ η κατανάλωση παξιμαδιών σουηδικού τύπου ακολούθησε πτωτική πορεία, εμφανίζοντας μέσο ετήσιο ρυθμό μείωσης 6%. Αντιθέτως, αύξηση παρουσίασε η ζήτηση για παξιμάδια παραδοσιακού τύπου, τα τελευταία χρόνια. Τέλος, αυξητικές τάσεις εμφάνισε και η εγχώρια κατανάλωση τυποποιημένων κριτσινιών, την ίδια χρονική περίοδο.




