http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Παραδοσιακά Προϊόντα του Κόσμου

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs326.snc4/41481_1166737893_7836_n.jpg 
Φεστιβάλ-Έκθεση ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2010, 2-5 Δεκέμβρη, 14η έξοδος Αττικής Οδού, Ανθούσα-Αθήνα. Επίσης από την Λεωφόρο Μεσογείων που συνεχίζεται-μετά την Αγία Παρασκευή-ως Λεωφόρος Μαραθώνος και αριστερά στη διασταύρωση της Λεωφόρου Ανθούσας. Τα πάντα για τα παραδοσιακά προϊόντα για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Συμμετέχουν Ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις.
http://www.traditionalproducts.gr/

Τρεις ημέρες μόνο απομένουν για τον Χάρτη των Γεύσεων 2010



Σιγουρευτείτε ότι δεν θα χάσετε τον Χάρτη των Γεύσεων, την οινική εκδήλωση της χρονιάς που διοργανώνει η Wine Plus το Σαββατοκύριακο 20 - 21 Νοεμβρίου 2009 (ωράριο λειτουργίας: 12.00 - 21.00), στη γνωστή Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Σιγουρευτείτε ότι θα επισκεφτείτε τον ιδανικό τόπο για να ανακαλύψετε τον πλούτο της εθνικής οινικής μας παραγωγής, καθώς και κρασιά από άλλες χώρες.

Καθώς το αγαπημένο οινικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, φέτος θα φιλοξενήσει περισσότερους από 90 έλληνες οινοποιούς και εισαγωγείς κρασιών, θα έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε τις οινικές σας γνώσεις, δοκιμάζοντας κορυφαίες ετικέτες από ολόκληρο τον

UNESCO: Παγκόσμια κληρονομιά η μεσογειακή διατροφή

http://www.paseges.gr/content-api/paseges/contentObject/8f7e8cfc-ff47-4662-9f82-36dbde3a6148/image 
Μια θέση στον κατάλογο της UNESCO για την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας κατέχει από την Τρίτη 16 Νοεμβρίου η μεσογειακή διατροφή. Η πρόταση, να συμπεριληφθεί η μεσογειακή διατροφή στο σχετικό κατάλογο της UNESCO είχε κατατεθεί κατόπιν πρωτοβουλίας της Ελλάδας, από κοινού με τις κυβερνήσεις της Ισπανίας, της Ιταλίας και του Μαρόκου.
Διακυβερνητική επιτροπή της UNESCO, που συνεδριάζει από τις 16 έως και τις 19 Νοεμβρίου, στο Ναϊρόμπι της Κένυας, αποφάσισε 46 νέες καταχωρήσεις στον κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας, μεταξύ των οποίων το φλαμένκο, οι ανθρώπινες πυραμίδες της Καταλονίας (τα λεγόμενα "Καστέλς"), η γαλλική κουζίνα, η Όπερα του Πεκίνου κ.ά.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της UNESCO, η μεσογειακή διατροφή απαρτίζεται από ένα σύνολο πρακτικών και παραδόσεων, γνώσης και δεξιοτήτων, που ξεκινούν από το

Με πιστοποίηση ISO η Μινέρβα για τη φέτα


ImageH EUROCERT μετά από επιθεώρηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στα Ιωάννινα « Μινέρβα Α.Ε. Ελαιουργικών Επιχειρήσεων» διαπιστώνει τη συμμόρφωση του συστήματος ποιότητας με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000:2005 και  ανακοινώνει την πιστοποίηση της εταιρείας.
 
Το πεδίο πιστοποίησης είναι: «Παραγωγή Τυριών και Λευκών Τυριών Άλμης».
Η μονάδα βρίσκεται στα Ιωάννινα και δραστηριοποιείται στην παραγωγή τυροκομικών προϊόντων, και συγκεκριμένα φέτας.
Στόχος της Μινέρβα είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας σε διάφορα είδη τυριών πέραν της φέτας, κάτω από τα ισχυρά brand names που διαθέτει στην ελληνική και διεθνή αγορά. Η εταιρεία έχει

Δημιουργήθηκε η «Coca-Cola» του Andy Warhol

http://1.bp.blogspot.com/_tMAacgxWJmc/TOK94Ei0dMI/AAAAAAAACUY/yorsDrp3t2g/s1600/coca+cola+by+Andy+Warhol.jpg 
Το διάσημο έργο του Andy Warhol με τίτλο “Coca-Cola [4] Large Coca-Cola”, δημοπρατήθηκε από τον Οίκο Sotheby’s της Νέας Υόρκης αντί του ποσού των 35,4 εκατομμυρίων δολαρίων.
(ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ) Το εν λόγω έργο είναι το τελευταίο και μεγαλύτερο σε διαστάσεις από τα τέσσερα έργα που φιλοτέχνησε ο «πατέρας» της pop art, και τα οποία εμπνεύστηκε από το μπουκάλι της Coca-Cola. To “Coca-Cola [4] Large Coca-Cola” παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1963. Εκπρόσωποι της Coca-Cola εξέφρασαν τη χαρά τους για την επιτυχία της δημοπρασίας, δηλώνοντας πως το γεγονός ότι ο σπουδαίος καλλιτέχνης δανείστηκε στοιχεία από την εικόνα της Coca-Cola, για τη δημιουργία πολλών έργων του, αποδεικνύει έμπρακτα  την επιρροή που είχε και εξακολουθεί να έχει το brand στην παγκόσμια κουλτούρα.

Από την Lowe η νέα ταινία Adoro Per Pasta

http://www.epirus.gr/files/products/%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF-all-%CE%9A%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%93%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%82.jpg

Η Lowe Athens υπογράφει τη νέα ταινία της κρέμας γάλακτος Adoro per Pasta.
Πρωταγωνιστής είναι ένας Ιταλός σεφ που ανακαλύπτει ότι κάποιος στην κουζίνα του φτιάχνει καλύτερα πιάτα ζυμαρικών από αυτόν. Με κάθε πιάτο που δοκιμάζει, ενώ τα σχόλιά του είναι εγκωμιαστικά, η έκπληξη και η οργή του γίνονται όλο και μεγαλύτερες και τελικά αποκαλύπτεται ότι χάρη στην ειδική για ζυμαρικά κρέμα γάλακτος Adoro per Pasta, μια απλή βοηθός στην κουζίνα ξεπέρασε τον Ιταλό σεφ.

Η ταινία δημιουργήθηκε για λογαριασμό της Όπτιμα Α.Ε. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Πάνος Κορώνης και η εταιρεία Boo Productions επιμελήθηκε την παραγωγή.

Ο Θ. Αθανασόπουλος Marketing Manager της Barilla Hellas

 
Ο Θάνος Αθανασόπουλος είναι ο νέος Marketing Manager της Barilla Hellas, αναλαμβάνοντας την χάραξη και υλοποίηση της στρατηγικής marketing για τις μάρκες Misko και Barilla, καθώς και για τα υπόλοιπα προϊόντα του ομίλου Barilla που εμπορεύεται η εταιρεία στην ελληνική αγορά.
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω με δύο ιστορικές μάρκες όπως η  Misko και η Barilla για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της ήδη ηγετικής παρουσίας τους» δήλωσε ο ίδιος. Ο Θάνος Αθανασόπουλος είναι στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των FMCG σε πολυεθνικές εταιρείες όπως Unilever Hellas και Diageo Hellas.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr