http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::milk news:: Συμπόσιο για το γάλα στην Αθήνα.

Η Εθνική Επιτροπή Γάλακτος Ελλάδας υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γάλακτος- IDF διοργανώνει στις 16 έως 18 Μαΐου 2011, στην Αθήνα, Διεθνές Συμπόσιο για το Πρόβειο, το Γίδινο και άλλα είδη γάλακτος, εκτός του...... αγελαδινού και ανακοινώνει πρόσκληση για υποβολή εργασιών προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Σκοπός του Συμποσίου είναι η ενημέρωση των επιστημόνων, των τυροκόμων, των κτηνοτρόφων, των εμπόρων και άλλων επαγγελματιών του τομέα, για τις εξελίξεις στην παραγωγή, εμπορία, χημεία, μικροβιολογία, επεξεργασία καθώς και για τη συμβολή στην ανθρώπινη διατροφή του πρόβειου, του γίδινου και των άλλων ειδών γάλακτος και των προϊόντων τους, εκτός του αγελαδινού.

Το πρόγραμμα του Συμποσίου περιλαμβάνει τέσσερεις Συνεδρίες με διαφορετικές θεματικές ενότητες και προσφέρει την ευκαιρία σε επιστήμονες που υπηρετούν τη γαλακτοκομία, σε παγκόσμιο επίπεδο, να παρουσιάσουν, προφορικά ή υπό μορφή poster, τα τελευταία αποτελέσματα της έρευνάς τους. Πέραν των ερευνητικών εργασιών που θα παρουσιαστούν, ειδικοί καταξιωμένοι διεθνώς επιστήμονες έχουν προσκληθεί να εισηγηθούν σημαντικά θέματα σε κάθε Συνεδρία. Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές επισκέψεις σε κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και τυροκομεία.

Η επίσημη γλώσσα του Συμποσίου θα είναι η αγγλική ενώ θα πραγματοποιείται και ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.

agroschannel.com

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr