http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Από τα Φάρσαλα μέσω ίντερνετ

ImageΣτη λύση του ίντερνετ κατέφυγε ο παραγωγός Χαράλαμπος Κοντογιάννης από τα Φάρσαλα, για να διαθέσει την αγροτική του παραγωγή, και όπως φαίνεται η επιλογή του τον δικαίωσε.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «Το www.kontogiannis.eu στους λίγους μήνες λειτουργίας του έχει αγκαλιαστεί από τους καταναλωτές ξεπερνώντας τις 8.000 επισκέψεις ενώ πολλές είναι οι παραγγελίες προϊόντων».

Έτσι συντομεύει η διαδρομή από το χωράφι ως τον καταναλωτή, παρακάμπτοντας εμπόρους και μεσάζοντες. Ωφελημένος βγαίνει ο παραγωγός που καρπώνεται την τιμή λιανικής πώλησης των προϊόντων του, αλλά και ο καταναλωτής, ο οποίος αγοράζει προϊόντα σε φυσιολογικές τιμές, και μάλιστα από την άνεση του σπιτιού του.

Από την ιστοσελίδα του κ. Κοντογιάννη, ο καταναλωτής μπορεί να αγοράσει φακές ψιλές, ρεβύθια, φασόλια, , αλλά και μέλι, βασιλικό πολτό, γύρη, σιτάρι, κριθάρι, καλαμπόκι και κτηνοτροφικά μπιζέλια, κουκιά και βίκο. Ήδη ο δραστήριος παραγωγός ετοιμάζει νέα ιστοσελίδα με σύστημα on line παραγγελιών, ενώ φιλοξενεί και αγγελίες αγροτικού ενδιαφέροντος.

agronews.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr