http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::milk news::Η πλειοψηφία των καταναλωτών προτιμά ελληνικό γάλα, έστω και ακριβότερο.



Κερδίζει τις προτιμήσεις του 89% των καταναλωτών της χώρας μας το ελληνικό γάλα. Μάλιστα, το προτιμούν από τα εισαγόμενα ακόμα και όταν καλούνται να το πληρώσουν ακριβότερα, σύμφωνα με στοιχεία έρευνας, που διενήργησε για λογαριασμό του Ελληνικού Οργανισμού Γάλακτος και Κρέατος (ΕΛΟΓΑΚ), η ICAP και ανακοινώθηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Επιπλέον, περισσότεροι από εννέα στους δέκα ερωτηθέντες (ποσοστό 95%), δήλωσε ότι επιθυμεί να γνωρίζει την προέλευση του γάλακτος που βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων, ενώ σχεδόν όλοι οι καταναλωτές (98%), δήλωσαν ότι με δεδομένο ότι το βάρος και η τιμή ενός γαλακτοκομικού προϊόντος παραμένουν ίδια, αυτοί θα επέλεγαν το εγχώριο.

Σε ερώτηση εάν οι ελληνικές ονομασίες τοπωνυμίων τυροκομικών προϊόντων δημιουργούν την εντύπωση ότι το προϊόν είναι φτιαγμένο από ελληνικό γάλα ή εισαγόμενο, ποσοστό 67% απάντησε πως η επωνυμία παραπέμπει στην ελληνικότητα του προϊόντος. Η έρευνα έγινε πανελλαδικά, με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων, σε δείγμα 600 ατόμων, ηλικίας από 18 έως 64 χρόνων.

paseges.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr