http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::food news:: www.yourgoods.gr : "το πρώτο δίκτυο μεταξύ παραγωγών, καταναλωτών και καταστημάτων".



Η YourGoods δημιουργεί μια νέα υπηρεσία δικτύωσης στο Ιντερνετ μεταξύ παραγωγών, καταναλωτών και επιλεγμένων καταστημάτων παραδοσιακών προϊόντων. Στόχος της είναι αφ’ενός, να παρέχει ενημέρωση σχετικά με το “τι παραδοσιακά προϊόντα παράγει ο κάθε τόπος και πού μπορούμε να τα προμηθευτούμε”, και αφ’ετέρου, να συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων σχέσεων συνεργασίας μεταξύ παραγωγών, καταναλωτών και καταστημάτων χωρίς διαμεσολαβήσεις, εντοπίζοντας ο ένας τον άλλον άμεσα στο δίκτυο της.

Για αυτούς τους λόγους έχει ξεκινήσει τη διαδικασία χαρτογράφησης - καταγραφής παραδοσιακών και ποιοτικών προϊόντων και καταστημάτων από όλη την Ελλάδα.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.yourgoods.gr, οι παραγωγοί προβάλλουν και διαφημίζουν τα προϊόντα τους με βάση το νομό στον οποίο δραστηριοποιούνται και δηλώνουν τα καταστήματα στα οποία διαθέτουν τα προϊόντα τους. Παράλληλα, επιλεγμένα καταστήματα προβάλλονται και προβάλλουν τα προϊόντα που διαθέτουν και γίνονται ευκολότερα εντοπίσιμα στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Οι επισκέπτες του ιστοτόπου www.yourgoods.gr μπορούν να ενημερωθούν και να αναζητήσουν εύκολα και γρήγορα ποιοτικά προϊόντα της αρεσκείας τους από όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με τον τόπο προέλευσης, τον παραγωγό ή την κατηγορία στην οποία ανήκουν, όπως: Βότανα, Έλαια και Φυσικά Καλλυντικά, Ελιές και Ελαιόλαδο, Ζυμαρικά, Γλυκίσματα, Γαλακτοκομικά, Κρασιά κ.α.

Το όραμα της YourGoods είναι η δημιουργία ενός αξιόπιστου δικτύου, που να φέρνει πιο κοντά τον καταναλωτή στο παραγωγό, προσφέροντάς μας το συντομότερο δρόμο προς τα παραδοσιακά προϊόντα!

paseges.gr

Δείτε το ενημερωτικό έντυπο για τους παραγωγούς σε pdf μορφή, εδώ:

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr